Kategorier
NNM2013 Nyheter

Skibroa fra NNM 97 rives

FIS-godkjenning av anlegget på Sandnes stiller nye krav til løypene. Den gamle skibroa ovenfor skistadion møter ikke lenger de kravene. I helga ble broa på Sandnes revet. Se video og bilder fra rivingen

Kategorier
Aktiviteter Idrettsparken

Riving av den gamle stadionbroa

FIS-godkjenning av anlegget på Sandnes stiller nye krav til løypene. Den gamle skibroa ovenfor skistadion møter ikke lenger de kravene. I helga ble broa på Sandnes revet. Se video og bilder fra rivingen

Skibroa var stadions store stolthet da den ble tatt i bruk til forrige Nordnorske Mesterskap i Kirkenes, som ble arrangert i 1997. Siden den gang har broa kneiset over stadionområdet og vært et fast siktepunkt når vi har ventet på at løperne kommer inn igjen til stadion.

Brua måtte nå bort for at løypetraseen forbi stedet skal bli optimalt. For noen er dette kanskje vemodig, men anlegget blir jo et av de beste i landsdelen med god nærhet til publikum.

Det var en flott gjeng på rundt 14-15 personer fra arrangørklubbene SIL og KOS som ryddet stadion, fjernet kratt og skog samt rev og brente deler av brua. Til arbeidet fikk dugnadsgjengen god støtte fra en av NNM 2013 sine hovedsponsorer, entreprenørfirmaet Oscar Sundquist. Den gamle trebroa ble også til fin vinterbrensel for noen av de fremmøtte.Det er kommet 30cm snø i løpet av de siste dagene, så skuterne var og i gang med å tråkke deler av traseen. Dette lover bra for vinterens mesterskap.

Kategorier
Nyheter Ski

Bli med på skitrening

Skigruppa ønsker alle ”gamle” og nye utøvere, trenere, foreldre med mer velkommen til en ny sesong. Spesielt håper vi at det dukker opp noen nye utøvere/foreldre i skigruppa kommende sesong. Sjekk alle treningstider i denne artikkelen.

Mellomgruppa startet opp treningene onsdag 29.7.2012 kl. 1745, oppmøte Sandnes idrettshus. Frem til fotballsesongen er ferdig trener mellomgruppa mandag og onsdag fra kl. 1800. Senere blir det treninger på de faste dagene tirsdag og torsdag. Dette kunngjøres av trenerne.

Treningsoppstart for minstegruppa ski 1.- 4. klasse blir torsdag 20.september kl. 1800 med oppmøtested Sandnes skole.
Eldste gruppa er i gang.

GRUPPER

Minste gruppa 1-4 klasse
Treningstid: Torsdag klokka 18.00
Trenere: Trine Sæternes, Stein A Jerrijervi, Kurt Våga

Mellomste gruppa 5 klasse- tom 16 år
Treningstid: Mandag og onsdag klokka 18.00
Trenere: Ole Jægervann, Erling Noste, June Rognmo, Birger F Andreassen

Eldste gruppa Junior og eldre
Treningstid:
Trenere: Eirik Pedersen
Eldste gruppa trener i Team Sør-Varanger som er ei felles juniorsatsing med KOS. Eldste gruppa er i gang.
Hilsen Skigruppa
”flest mulig lengst mulig”