Kategorier
Nyheter

Velkommen til FM 2022 på Sandnes

På vegne av Finnmark skikrets ønsker Sandnes Idrettslag og Sør-Varanger kommune velkommen til Finnmarksmesterskapet på ski for 2022. Mesterskapet skal gjennomføres helga den 21. – 23. januar 2022 i Sandnes Idrettspark

Det skal arrangeres sprint i fristil lørdag 22. januar med første start klokken 11.00, og klassisk fellesstart langdistanse søndag 23. januar med første start klokken 10.00.

NB: Merk at starten på søndag er fremskyndet til klokka 10.00.

Påmelding

Finnmarksmesterskapet er for utøvere fra 13 år og oppover. For utøvere som er 12 år eller yngre inviterer vi til sonerenn, med samme konkurranseform som for Finnmarksmesterskapet.

Påmelding Finnmarksmesterskapet sprint lørdag 22. januar.

Påmelding sonerenn sprint, lørdag 22. januar.

Påmelding Finnmarksmesterskapet langdistanse søndag 23. januar.

Påmelding sonerenn langdistanse, søndag 23. januar.

Oversikt FM-løypene

Stadion i Sandnes Idrettspark, mars 2021.

Temperaturen i Sandnes Idrettspark nå.

Last ned innbydelsen for mesterskapet her:

Slik vil stadion-oppsettet bli.

Program

Overnatting

Sandnes Idrettslag tilbyr overnatting på Tschudi sin brakkerigg like ved Kirkenes sentrum, med flott utsikt over byen. Her får dere leie enkeltrom til 450,- kroner per person per døgn. Frokost er inkludert i prisen. Det er også badstu på bygget som beboerne kan benytte.

Tschudi-riggen er nå dessverre fullbooket. Se i innbydelsen for de avtalene vi har gjort med hotellene i Sør-Varanger for overnatting under mesterskapet.

Les mer om tilbudet vårt på Tschudi-riggen her.

Smøretelt

Varanger kraft har gitt oss muligheten til å låne den oppvarmede plasthallen deres. Den ligger ved det gamle idrettshuset til Sandnes, rundt hundre meter fra FM-løypene og rundt 300 meter fra skistadion. Se kart nederst på siden.

For å booke seg en plass her må du sende en e-post til ski@sandnesil.no.

Pris: 300,- kroner per klubb.

Matservering

Det vil være kafé på Sandnes Idrettshus under mesterskapet, med enkel servering. Den planlagte banketten lørdag kveld må dessverre utgå på grunn av corona-restriksjoner.

Sandnesbakken Alpinsenter

Sandnes Idrettslags alpinsenter ligger i tilknytning til skiarenaen og vil åpne så snart skirennet er ferdig begge dager.

Les mer om Sandnesbakken her.

Her finner du stadion

Sandnes Idrettspark er beliggende på Sandnes, rundt 8 kilometer sør for Kirkenes sentrum. Ta av mot Bjørnevatn fra E6 i krysset ved Esso og CirkleK. I Langfjordkrysset følger du skilting mot Langfjorden og Kirkenes Snowhotel. Etter rundt 300 meter, ved Antons Hagesenter, tar du av til høyre og følger veien rett frem helt til du møter stadion.

Rennleder for FM 2022 er Jonas Sjøkvist Karlsbakk
Tlf: 913 96 943
E-post: ski@sandnesil.no

Se løypekartene for Sandnes Idrettspark