Alt om Orientering

I Sør-Varanger har vi tre idrettslag som jobber i fellesskap med  å opprettholde aktiviteten i den lokale O-sporten. I tillegg til Sandnes Idrettslag er de to andre klubbene Kirkenes IF og Pasvik Hauk. 

Sjekk terminlista for 2018 her!

Trening hver onsdag
Sesongen varer normalt fra midten av mai til begynnelsen av september. Utenom fellesferien avholder vi treningsløp hver onsdag klokken 18.00. Sted for treningsløpene blir annonsert på klubbenes nettsider, samt på vår felles facebookside: facebook.com/okirkenes.

Kart
De tre klubbene i Sør-Varanger samarbeider om en felles kartpool, der målet er å oppgradere og vedlikeholde alle kartene. De siste årene har digitalisering av flest mulig kart vært en viktig oppgave. Det nyeste kartet er Svanvik Folkehøgskole som ble laget til NNM 2011. Vi skal få lagt ut en oversikt over de tilgjengelige kartene i kommunen på siden her etter hvert.

For spørsmål om o-sporten i Sandnes Idrettslag, kontakt O-gruppa på e-post: orientering@sandnesil.no

Treningsløpene er hver onsdag med start klokken 18.00 og utover. Sted vil bli annonsert i Sør-Varanger Avis, på facebooksiden vår og her på nettsiden.

Våre sponsorer

[gs_logo]