Alt om Sandnesbakken

 [button link=”http://www.sandnesil.no/?p=5624″ size=”small” color=”red”]Åpningstider og priser[/button] [button link=”http://www.sandnesil.no/?page_id=18″ size=”small” color=”red”]Løypekart[/button] [button link=”http://www.sandnesil.no/?page_id=840″ size=”small” color=”red”]Leie bakken[/button] [button link=”http://www.sandnesil.no/?page_id=20″ size=”small” color=”red”]Kontakt[/button]

sandnesbakken

Alpinheisen åpner lørdag 2. februar 2019. 
Velkommen! 

Se våre åpningstider og priser

Sandnes Alpinsenter, eller Sandnesbakken som de fleste kaller den, er Norges østligste alpinanlegg og ligger 10 kilometer sør for Kirkenes sentrum i Finnmark. Anlegget åpnet i desember 2002 og har en 650 meter lang renntrase med 125 meter høydeforskjell og en 500 meter lang heis fra Doppelmayr. I tillegg er det hugget ut en kortere trase mellom heisen og hovedtraseen. Bakken er utstyr med lysanlegg og i bunnen av bakken er det også satt opp ei varmebu med kioskutsalg.

Se bilder fra Sandnesbakken

Heisen eies og drives av Sandnes Idrettslag og inntektene går til drift og utvikling av alpinheisen og til drift av idrettslaget. Sandnesbakken er et av Sør-Varanger kommunes største og mest aktive uorganiserte fritidstilbud. Det store problemet de siste sesongene har vært snømangel, da det tradisjonelt er relativt kalde og tørre vintre i denne kommunen. Målet har vært å få etablert et snøproduksjonsanlegg, men det koster både ressurser og ikke minst mye penger.

Det er påbudt å bruke hjelm for alle som tar heisen i Sandnesbakken. 

 


[widgets_on_pages id=”Sandnesbakken”]

Våre sponsorer