Bestill SIL overtrekksdresser fra SWIX

Hei skifolk på Sandnes. Nå er det mulighet for å bestille Sandnes IL sine skidresser og overtrekksdresser igjen.

Det blir de samme fine Swix- dressene som i fjor, med de samme sponsorene. Dressene leveres av SWIX gjennom vår lokale sportsbutikk Intersport Kirkenes, som skal åpne dørene for sin nye butikk på Hesseng den 8. november.

Følg linken under til bestillingsskjemaet og legg inn dine valg. På grunn av begrensninger i skjemaet kan du ikke velge flere antall av samme plagg, så dersom du skal bestille for flere personer i familien må du legge inn egen bestilling for hver person. 

GÅ TIL BESTILLINGSSKJEMA

Se overtrekksdressene

Se konkurransedress og hodeplagg

For å forenkle bestillingsprosessen, er det kun de variantene av skidressene som ble bestilt i fjor som ligger i bestillingsskjemaet. Dersom du ønsker andre stoffvalg enn de som er tilgjengelig i bestillingsskjemaet, kan du følge linken under og se alle modellene som er tilgjengelig. Dersom du ønsker å bestille noe annet enn standard-valgene, ta direkte kontakt med leder av skigruppa Linda Ryeng om dette. 

Se alle alternativer av SIL-dressene

Alle spørsmål om bestillingene kan rettes til Linda: 
E-post: ryenglinda@hotmail.com