Kategorier
Nyheter

Parkrennet søndag 17. mars

I 2023 var det pause, men i 2024 er Parkrennet tilbake i Sandnes Idrettspark. Selve parkrennet har start klokka 11.00, mens det er barneskirenn 10.30.

Kategorier
Nyheter

Løypekart Sandnes Idrettspark

Sandnes skistadion har et FIS-godkjent løypenett som ble oppgradert til Nordnorsk Mesterskap på ski i 2013. Fra og med sesongen 2023/24 har vi valgt å snu retningen på løypene, slik at start er på sydsiden av stadion, mens målgang er på nordsiden, inn foran det nye idrettshuset.

Se de nye løypekartene laget til 2024 under:

500 meter

1 kilometer:

2 kilometer

2,5 kilometer

3,3 kilometer

3,75 kilometer

FIS godkjent langrennsarena
Langrennsarenaen i Sandnes Idrettspark er kompakt utformet etter de krav som settes for et moderne skistadion, noe som gjør den til en meget publikumsvennlig arena. Fra målområdet kan du følge løperne gjennom store deler av traseen og det er kun sløyfene over 4 km som går utenom stadionområdet.

Løypenettet gjennomgikk en stor oppgradering frem mot Nordnorsk Mesterskap i 2013. Nye Sandnes Idrettspark ble innviet til Mesterskapet vinteren 2013. Utbedringen som er utført på stadion de siste årene gjør at Sandnes Idrettslag kan presentere en av Nord-Norges flotteste skistadioner og en arena som også er FIS-godkjent.

Les mer om FIS-godkjenningen i denne artikkelen.

 VIDEOER

Til NNM i 2013 lagde vi noen presentasjonsvideoer av løypene på Sandnes.

Krister Aaen Pedersen analyserer 7,5 kilometeren for deg

Videoen med en ung og lovende Krister viser 7,5 kilometeren slik den var lagt opp under NNM 2013. Vi bruker ikke helt den samme traseen lenger, men vurderingene til Krister av traseene i Idrettsparken vil alltid være korrekte.

Bli med oss gjennom deler av anlegget