Kategorier
Nyheter

NNM 2013 blir 8. – 10. mars

På skitinget den 16. juni ble det klart at NNM Ski 2013 i Kirkenes arrangeres helga 8. – 10. mars. Dermed faller mange brikker på plass for arrangementskomiteen for NNM 2013 og så er det befriende å endelig ha ei konkret helg å invitere deltakere og støtteapparat til.

Kategorier
NNM2013

Overnatting i Kirkenes

Informasjon om overnatting og måltider ved Kirkenes Videregående skole finner du på denne siden. NNM 2013 inngikk avtale med Ricahotellene i Kirkenes som tilbydde egen mesterskapspris og øvrige fasiliteter, men begge disse hotellene er nå fullbooket til mesterskapet. For øvrige overnattingsmuligheter sjekk listen under.


Thon Hotel Kirkenes
Har i likhet med Rica egne priser for NNM-deltakere. Ta kontakt med hotellet for nærmere informasjon.
Thon Hotell Kirkenes åpnet i Mai 2010 og ligger helt i vannkanten med panoramautsikt over fjorden. Moderne hotell med flotte selskap og kursfasiliteter fra 2-300 gjester. 143 røyfrie dobbelrom, 2 suiter, gratis internett og stor untedørs terrasse for servering på sommeren.
Kontakt:
Johan Knudzensgate 11,
9900 Kirkenes
Tlf: 78 97 10 50
E-post: kirkenes@thonhotels.no
Nettside: www.thonhotels.no/kirkenes

Hotell Wessel
Trivelig privatdrevet hotell med en personlig atmosfære midt i Kirkenes sentrum. Vi kan tilby rene velholdte rom, alle røykfrie med TV og eget bad med dusj/wc. Vi satser på personlig stil og god service med gratis internett/WLAN og kaffe og te servering i resepsjonen.
Kontakt:
Dr. Wesselsgt 3 (inngang Kirkegaten)
9900 Kirkenes
Tlf: 78 99 86 00
E-post: post@hotellwessel.no
Nettside: www.hotellwessel.no

Barents Frokosthotell
Barents Frokosthotell er et lite, men koselig hotell som ligger midt i sentrum av Kirkenes. Hotellet har 14 rom, 12 dobbelt – 2 enkeltrom. 7 har dusj og wc på rommet. Vi ligger helt i sentrum av Kirkenes, i enden av gågata.
Kontakt:
Presteveien 3
9900 Kirkenes
Tlf: 78 99 32 99
E-post: info@kbhotel.no
Nettside: www.kbhotel.no

Sollia Gjestegård og hytteutleie
Ligger ved E105 ca. 9 km fra Kirkenes rett ved den norsk-russiske grenseovergangen Storskog. Vi tilbyr overnatting i trivelige hytter og anneks med god standard. Hytter fra 1-14 personer. Alle enheter har eget bad, kjøkkenkrok og har trådløst internett forbindelse.
Kontakt:
Tlf: 78 99 08 20
E-post: Post@Storskog.no
Nettside: www.storskog.no

Kirkenes Camping “Maggadalen”
Ligger ved E6 ca. 7 km fra Kirkenes sentrum. Oppstillingsplass for campingvogner /bobiler m/strømuttak for 40 enheter. Teltplass. Fra enkle hytter til høystandardhytter med dusj/WC/sauna/TV og komplett pakke for selvhusholdning. Felles sanitær anlegg med dusj og toalett. Servicehus med vaskemaskin, tørketrommel og kjøkkenavdeling.
Kontakt:
Tlf: +47 78 99 80 28
E-post: eiri-ols@online.no

Kategorier
Nyheter

– Vi vil skape folkefest

Foto: Martin Gramnæs, Sør-Varanger Avis

Skimiljøet i Sør-Varanger har samlet kreftene om et kjempearrangement når de står for Nord-Norsk Mesterskap på ski i 2013. Da må hele lokalsamfunnet mobiliseres.