Kategorier
Nyheter

Juletrefest på idrettshuset 29. desember

nisse
Nissen kommer på Sandnes idrettshus søndag 29 desember. Bli med på juletrefest fra klokka 17.00.

Vi venter på nissen fra kl 17.00, går rundt juletreet, synger julesanger, drikker kaffe og saft og spiser noen vaffelhjerter.
Alle barn betaler kr 20 i inngang, fri entre for alle voksne. Håper kjempemange barn (og voksne) kommer til en hyggelig juletrefest på Sandnes Idrettshus.

Kategorier
Idrettsparken Nyheter Ski

Flomlystider for skiløypene

Det er montert tidssur for flomlyset i skiløypene på Sandnes som slår av og på lyset til faste tider hver dag.

Det hele overstyres av en lyssensor som slukker lysene ved dagslys og slår på ved skumring innenfor tidsurets innstillinger. Lys utover de innstilte tidene må avtales løypeansvarlig Frank Fiskebeck.

Hovedårsaken til at vi var nødt til å montere tidsstyring er at anlegget stod på døgnet rundt og det var full tilgang til strømskapet, som ikke er lov på grunn av sikkerheten.

Kategorier
Idrettsparken Nyheter

Få tråkkeoppdatering på Facebook

traakking_facebook

Våre tråkkere legger inn ny status på vår facebookside hver gang løypene er tråkket på Sandnes og i Sandnesdalen. Bli medlem av vår facebookgruppe for å holde deg oppdatert om nytråkka løyper.

Kategorier
Nyheter Ski

Kubikk kalas i Idrettsparken

Thore Johansen jobber seg gjenom ei bjørk ved skitrassen.
Thore Johansen jobber seg gjenom ei bjørk ved skitrassen.

Med motorsag og handemakt har store mengder skog blitt hugget ned ovenfor skileikanlegget. Dette blir mye bra ved som vi skal selge til våren, sier Kurt Våga.