Kategorier
Nyheter Ski

Julemesse på Sandnes skole 7. desember

julemesse

Sandnes Idrettshus har stengt dørene, men det stopper ikke Sandnes Idrettslags tradisjonelle julemesse. I år gjennomføres den på Sandnes skole istedenfor.

Kategorier
Aktiviteter

Sandnes Idrettspark

Sandnes skistadion har et FIS-godkjent løypenett som ble oppgradert til Nordnorsk Mesterskap på ski i 2013. Se løypeprofiler, bilder og videoer fra stadion her.

1 kilometer:

1,5 kilometer

2 kilometer

3 kilometer

5 kilometer

7,5 kilometer

450 meter

800 meter

1000 meter

FIS godkjent langrennsarena
Langrennsarenaen i Sandnes Idrettspark er kompakt utformet etter de krav som settes for et moderne skistadion, noe som gjør den til en meget publikumsvennlig arena. Fra målområdet kan du følge løperne gjennom store deler av traseen og det er kun sløyfene over 4 km som går utenom stadionområdet.

Løypenettet gjennomgikk en stor oppgradering frem mot Nordnorsk Mesterskap i 2013. Nye Sandnes Idrettspark ble innviet til Mesterskapet vinteren 2013. Utbedringen som er utført på stadion de siste årene gjør at Sandnes Idrettslag kan presentere en av Nord-Norges flotteste skistadioner og en arena som også er FIS-godkjent.

Les mer om FIS-godkjenningen i denne artikkelen.

 VIDEOER

Til NNM i 2013 lagde vi noen presentasjonsvideoer av løypene på Sandnes.

Krister Aaen Pedersen analyserer 7,5 kilometeren for deg

Videoen med en ung og lovende Krister viser 7,5 kilometeren slik den var lagt opp under NNM 2013. Vi bruker ikke helt den samme traseen lenger, men vurderingene til Krister av traseene i Idrettsparken vil alltid være korrekte.

Bli med oss gjennom deler av anlegget