Kategorier
Nyheter Ski

Telenor Skikarusell 2016

skikarusell_logo_fremhevet

Sandnes Idrettslag ønsker velkommen til skikarusell alle onsdager i februar med registrering fra klokken 17.30. Første karusell blir onsdag 3. februar. I år arrangeres skikarusellene med påmelding ved Gapahuken i skileikanlegget til SIL.

Kategorier
Nyheter Ski

Velkommen til Sandnesrennet 7. februar

tourdekos_01

Hei alle skivenner, da har vi i Sandnes Idrettslag igjen gleden av å invitere dere til skirenn på Sandnes skistadion. I år er Sandnesrennet søndag 7. februar

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Stinn brakke på DNB Åpen Bakke

DSC_1807_web
For ei åpningshelg! Det myldra av folk på lørdag og under søndagens DNB Åpen Bakke var det enda flere som fikk nyte de glitrende forholdene i Sandnesbakken. Sjekk bildene fra åpningshelga vår.

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Sandnesbakken har hjelmpåbud

Det er et stort fokus på sikkerhet i Sandnesbakken. Derfor er det også påbudt  med hjelm for alle som bruker heisen.

Det verste vi som driver alpinbakken opplever er når folk skader seg. Dessverre skjer det fra tid til annen, men heldigvis går det stort sett bra. Vi gjør alt vi kan for å gjøre bakken så trygg som mulig og merke eventuelle farer. Dersom du ser farefull ferd i bakken eller oppdager noe som burde vært sikret, må du varsle heisvakta umiddelbart.

For å gjøre det til et enkelt valg for ALLE å bruke hjelm i bakken så har vi innført hjelmpåbud. Bruk av hjelm har blitt en selvfølge blant etablerte snowboard og skikjørere de siste 10-15 årene, noe som også har gjort det naturlig for de fleste som står på ski å bruke hjelm.

Trenden har også ført til at det er et stort utvalg av hjelmer å velge fra, også på sportsbutikkene vi har her i Kirkenes. Dersom du ikke har hjelm så har vi noen til utlån i bakken, men det lageret vil fort gå tomt på dager med mange besøkende. Så det beste er å skaffe sin egen.

Vern om det viktigste i livet ditt. BRUK HJELM! 

Styret i Sandnes Alpinsenter

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Heisen åpner lørdag 16. januar

alpinbakken

Lørdag 16. januar klokka 11.00 er det endelig klart for å åpne Sandnesbakken igjen. Søndag er det DNB Åpen Bakke med gratis adgang til alle.

Kategorier
Nyheter

SIL styrker samarbeidet i Sandnesdalen

traakkefoto

Sandnes Idrettslag har denne vinteren et omfattende samarbeid med alle brukere av Sandnesdalen. – Vi vil at dalen skal være til glede for alle og at vi unngår unødige interessekonflikter, skriver SIL-leder Stein Are Ulvangs i dette innlegget.