Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Sandnesbakken kutter heiskortprisene

priskutt
Hyttesesongen har slått inn for fullt og det merker vi også i Sandnesbakken. Derfor gjør vi et realt priskutt på dags- og kveldskortene i heisen.

Kategorier
Nyheter Ski

Siste skikarusell utsettes til 2. mars

skikarusell
På grunn av at det er vinterferie i Sør-Varanger onsdag 24. februar utsetter Sandnes IL siste skikarusell til etter vinterferien, nærmere bestemt onsdag 2. mars.

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Åpningstider Sandnesbakken i vinterferien

DSC_1812_web
Vi dropper kveldskjøringer i uke 8 som er vinterferieuka, og holder åpent 11 – 15 på onsdag og fredag, samt vanlige åpningstider lørdag og søndag fra 11 – 17.

Kategorier
Aktiviteter Ski

20. mars er det klart for Munkeferden 2016

munkeferden_mlogo_ny

Munkeferden er Sør-Varangers største turrenn på ski og den 41. utgaven arrangeres 20. mars i år, som også er Palmesøndag.  Løypa er 34 kilometer lang, med start på Sandnes og målgang ved Fossheim skole i Neiden. Det er også mulig å delta på den 7 kilometer lange Minimunken fra Munkelva til Neiden.

Kategorier
Nyheter Ski

Resultater Sandnesrennet 2016

sandnesrennet2016

90 startende på Sandnesrennet 2016. Her finner du resultatlisten.

Kategorier
Nyheter Ski

Startliste for Sandnesrennet 2016

sandnes_idrettspark
90 startende i Sandnesrennet 2016. Et fantastisk antall og langt flere påmeldte enn på mange år. Last ned startlisten her.

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Dagkjøring av heisen på fredag

forst-i-bakken_2016_web

Siden alle skoler har fri på fredag 5. februar når det er planleggingsdag i Sør-Varanger, holder vi heisen åpen fra 11.00 – 15.00. Velkommen til Sandnesbakken på fredag.