Kategorier
Nyheter

Fiskefellene er montert, disse blir hele sommeren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei alle sammen.

Som dere ser, har vi montert en fiskefelle i elven. Fellen skal fange all fisk som vandrer ut og inn av elven, og hensikten er å registrere hvor mange laksefisk som egentlig finnes i Sandneselva. I tillegg merker Akvaplan-niva en del av fisken for å finne ut hvor den vandrer i sjøen. Ingen fisk drepes, fisken slippes videre etter at vi har målt lengde og merket de fiskene som skal merkes.
Vi vet at dette er en yndet badeplass og friluftsområde, men det er den eneste velegnete plassen for fellen i elven. Vi håper dere som bruker området respekterer jobben vi gjør med å prøve å forvalte elven på best mulig måte, og lar fellen være i fred. Vennligst ikke vass ut til fellen, da fisken som blir fanget bør få være mest mulig i fred. Det går helt fint å bade i området nedenfor og ovenfor fellen.
Vi driver daglig tilsyn av fellen. Hvis noen er nysgjerrig på hva vi egentlig driver på med, ta kontakt med undertegnede så kan dere komme ned og se på/stille spørsmål når vi røkter fellen.

Vi ønsker alle en fortreffelig sommer!
For Fiskeutvalget i Sandnes Idrettslag
Bjørn Mentyjærvi Menna
Mob: 98480284

Kategorier
Nyheter Orientering

Terminliste lokale O-løp 2016

Orientering_ill

Terminlista for lokale treningsløp i orientering for 2016-sesongen er klar. Som alltid er treningsløpene onsdager med start fra klokken 18.00.