Kategorier
Nyheter

KM ski 2021: Avlyst

På grunn av smitteverntiltak er Sandnes IL og Kirkenes Omegn Skiklubb nødt til å avlyse det planlagte FM på ski 10. og 11. april. Vi håper vi får sjansen igjen neste vinter.

☆☆☆☆☆☆

UTGÅTT INVITASJON

Velkommen til årets utsatte KM på ski for Finnmark, som gjennomføres helga 10. og 11. april. Det blir sprintrenn lørdag og langdistanser søndag.

På vegne av Finnmark Skikrets ønsker Kirkenes og Omegn Skiklubb, Sandnes Idrettslag og Sør-Varanger kommune velkommen til Finnmarksmesterskapet på ski 2021. Kretsmesterskapet skal gjennomføres i Sandnes Idrettspark, med base rundt skisportens nye storstue i Sør-Varanger; Sandnes Idrettshus.

Smittevern
Dessverre medfører smitteverns-restriksjoner til store begrensninger på kafe-tilbudet og øvrig bruk av det nye idrettshuset. Derfor kan vi ikke si noe sikkert om hverken kafe, bespisning eller garderobefasiliteter per i dag. Alle må planlegge for at de ordner klesbytte, smørefasiliteter, overnatting og måltider selv. Alpingruppa i Sandnes IL vil ha åpen ski-kafé på idrettshuset lørdag og søndag med enkel servering.

Det er også viktig at arrangørklubbene har full oversikt på alle som er innom stadionområdet for at vi skal kunne bidra til smittesporing ved behov. Det gjelder både utøvere, trenere, lagledere og øvrige i klubbene. Vi ber om at alle klubber sender komplett oversikt for samtlige tilreisende senest samme dag som påmeldingsfristen.

Send listene til jonas@karlsbakk.com

Arrangørene holder tett dialog med smittevernlege i Sør-Varanger kommune om praktisk gjennomføring av arrangementet. Smittesituasjonen er under stadig endring og vi vil overvåke smittetrykket i egen og besøkendes kommune. Skulle situasjonen forverres, vil vi i samråd med smittevernoverlege diskutere hvilke grep som eventuelt bør tas.

FM 2021 vil gjennomføres etter Norges Skiforbunds smittevernmanual og i henhold til anbefalinger fra Finnmark skikrets. Arrangørklubbene ber om at alle deltakere og støttepersonell til enhver tid følger retningslinjer fra Skiforbundet:

https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2021/2/nsfs-koronaveileder/

Program FM-helga
Fredag 9. april
16:00 -21:00Offisiell trening i løypene i Sandnes Idrettspark
20:30Lagledermøte for begge dager. Sandnes Idrettshus.
Maks ti deltakere. Kun en fra hver klubb kan møte. 
Påmelding til lagledermøtet: jonas@karlsbakk.com
Lørdag 10. april
09:00Rennkontor åpner Sandnes Idrettshus
11:00Sonerenn og FM sprint – fristil
Innledende heat og finaler.
Premieutdeling på stadion etter konkurransene
Søndag 11. april
08:00Rennkontor åpner på Sandnes Idrettshus
11:00Sonerenn (8-12 år) og FM lang distanse
Klassisk stil
Premieutdeling på stadion etter konkurransene
Påmelding
Påmelding KM sprint lørdag 10. april: https://www.skiforbundet.no/finnmark/terminliste-finnmark/arrangement/?eid=364954
Påmelding KM langdistanser søndag 11. april:https://www.skiforbundet.no/finnmark/terminliste-finnmark/arrangement/?eid=364955
Kontaktinfo
Rennleder: Hilde Michelsen410 61 836
Hilde.Michelsen@nav.no
TD: Kåre Ivar Olli
Ass rennleder: Jonas Sjøkvist Karlsbakk913 96 943
jonas@karlsbakk.com
Løypesjef: Per Christian Ludvigsen952 49 389
pekaglud@online.no
Sekretariatsleder: Trine Sæternes414 54 990
trisaet@myrafysio.no
Smittevern: Tone Hagerup
Viera Stubnova
tonehagerup@gmail.com
vierastub@yahoo.com
Kategorier
Nyheter

Resultatlister fra Tour Barents 2021

Sandnes IL og Kirkenes Omegn Skiklubb er meget godt fornøyd med vel gjennomført skihelg på Sandnes. Sjekk resultatlister fra de to rennene her.

Sjekk bilder fra festen på Sandnes her:

Tour Barents Skirenn
Kategorier
Nyheter

Startlister og løypekart Tour Barents Parkrennet

Last ned startlista for Tour Barents Parkrennet. Rennet gjennomføres som intervallstart i klassisk stil.

Vi har endret litt på distansene i forhold til invitasjonen. Nye lengder for de ulike klassene er som følger:

8-10 år: 1 km
11 år: 1 km
12 år: 2 km
Åpen klasse: 2 km
13/14 år: 4 km (2X2 km)
15/16/17 år: 6 km (2X3 km)
Junior herrer og Senior: 10 km (2X5 km)

1 kilometer:

2 kilometer

3 kilometer

5 kilometer

Kategorier
Nyheter

Startliste Tour Barents Sprinten

Startlisten for lørdagens sprintrenn er trukket.

https://live.eqtiming.com/56692?fbclid=IwAR3mmRMGqfYbqWDFQhpf5siRIVF6xXvgk1n0mf2Sfuv2MW80VB43-nCKfa4#contestants

Kategorier
Nyheter

Delta på SNN Barnesprint Lørdag 13. mars

Kirkenes og Omegn Skiklubb og Sandnes Idrettslag arrangerer Sparenbank1 Nord-Norge Barnesprint lørdag 13. mars klokka 10.00.

Barneskirennet blir i Sandnes Idrettspark og løypa er 350 meter lang. Det vil være skikafé i regi av Sandnes Alpinsenter på Sandnes Idrettshus.

På grunn av smitteverntiltak, må alle som deltar på SNN Barnesprint være registrert på forhånd. Meld deg på her:

Løypa for SNN Barnesprint
Kategorier
Nyheter

Velkommen til Tour Barents 2021

Helga 13. og 14. mars gjennomfører Kirkenes og Omegn Skiklubb og Sandnes Idrettslag årets Tour Barents, med sprint fristil på lørdag og klassisk langdistanse på søndag.

Kirkenes og Omegn skiklubb og Sandnes Idrettslag inviterer til Tour Barents 2021 i Sandnes Idrettspark. Skihelga i Kirkenes vil bestå av to renn: Tour Barents Sprinten i fristil lørdag 13. mars og Tour Barents Parkrennet i klassisk stil på søndag 14. mars.

På grunn av tiltakene for å stoppe utbredelsen av covid19, har vi avlyst nedoverbakkerennet søndag og flyttet den planlagte fredagssprinten til lørdagen.  

Påmelding Tour Barents Sprint lørdag 13. mars.

Påmelding Tour Barents Parkrennet søndag 14. mars

Det vil komme egen påmelding til barneskirennet.

Tour Barents BarneskirennLørdag 13. mars Første start: 10.00
Tour Barents SprintLørdag 13. mars Første start: 12.00
Tour Barents ParkrennetSøndag 14. mars Første start: 11.00

Dessverre medfører smitteverns-restriksjoner til store begrensninger på kafe-tilbudet og øvrig bruk av det nye idrettshuset. Det vil ikke være kafe relatert til skirennet, men alpinbakkens kafé er åpen og disponibel for alle som deltar i rennet. Utøverne vil ikke ha tilgang til garderobene på Idrettshuset. Alle må planlegge for at de ordner klesbytte, smørefasiliteter, overnatting, måltider selv. Kafeen vil ha kun enkel servering.

Det er også viktig at arrangørklubbene har full oversikt på alle som er innom stadionområdet for at vi skal kunne bidra til smittesporing ved behov. Det gjelder både utøvere, trenere, lagledere og øvrige i klubbene. Vi ber om at alle klubber sender komplett oversikt for samtlige tilreisende seneste samme dag som påmeldingsfristen. Det gjelder både utøvere, støtteapparat og familiemedlemmer.

Arrangørene holder tett dialog med smittevernlege i Sør-Varanger kommune om praktisk gjennomføring av arrangementet. Smittesituasjonen er under stadig endring og vi vil overvåke smittetrykket i egen og besøkendes kommune. Skulle situasjonen forverres, vil vi i samråd med smittevernoverlege diskutere hvilke grep som eventuelt bør tas.

Tour Barents vil gjennomføres etter Norges Skiforbunds smittevernmanual og i henhold til anbefalinger fra Finnmark skikrets. Arrangørklubbene ber om at alle deltakere og støttepersonell til enhver tid følger retningslinjer fra Skiforbundet:

https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2021/2/nsfs-koronaveileder/