Til alle SIL-medlemmer: Aktiver din profil på “Min idrett”

Alle medlemmer i Sandnes IL må opprette eller aktivere sin profil på Min idrett så fort som mulig. Har du ikke gjort det allerede: Her er din guide til suksess. 

Enten du har stått i Sandnes IL sine medlemslister i mange år eller om du nettopp har blitt aktiv, så må du ordne deg profil på Min Idrett. Nettsiden finner du her: 

https://minidrett.nif.no/

All kommunikasjon
All kommunikasjon med våre medlemmer vil vi i fremtiden være gjennom denne portalen. Her kan du melde deg på kurs og redigere hvilken gruppe du eller ditt barn er medlem i. Sist og ikke minst så kan du betale medlemskontigenten online og skrive ut familiens medlemskort. 

Når du skal registrerer ny bruker på Min idrett vil systemet oppdage dersom du allerede har en bruker liggende i databasen fra det gamle systemet. Da ber du bare om å aktivere denne brukeren. Fullfør registreringen ved å legge inn telefon og e-post, og din nye digitale hverdag som SIL-medlem er i boks. 

Hovedmedlem og familie
Dersom dere skal registrere hele familien er det lurt at en av foreldrene registrerer seg selv og så legger du til barna fra egen konto, slik at alle blir tilknyttet den samme Min Idrett-brukeren. Da vil dere også bli tilsendt korrekt giro for familiemedlemskap.

For familiemedlemskap i Sandnes Il betaler du 550,- kroner og det dekker da alle i familiene, enten dere er 2 eller 5 i huset. Dersom det er bare barnet som skal bli medlem registerer dere bare han eller hun, og dere får en medlemskontigent på 200,- kroner per barn. Det gjelder opp til 18 år. Over 18 år er kontigenten 300,- kroner per enkeltmedlem. 

Les alt om medlemskap i SIL her.

Våre sponsorer