Nordens Klippe Åpen Bakke

Søndag 22. januar inviterer Gruveklubben Nordens Klippe til Åpen Bakke i Sandnesbakken, med gratis heiskort til alle. 

I etterkant av gruvekonkursen mottok  Gruveklubben Nordens Klippe velferdsmidler som Sparebank1 som skulle gå til aktiviteter for “Sydvaranger barna”. Henning Bråten i gruveklubben sier at de er opptatt av at midlene skal gå til aktiviteter som inkluderer flest mulig barn og ungdom, og synes at en åpen dag i bakken med gratis heiskort til alle er en glitrende måte å bruke disse pengene. 

Så velkommen til Sandnesbakken førstkommende søndag den 22. januar.

  • Det blir vanlig åpningstid 11.00 – 17.00.
  • Som alltid er det åpen kiosk i varmebua.
  • Det er ikke nødvendig å melde seg på.

Sydvaranger en støttespiller
Sydvaranger Gruve har støttet arbeidet i Sandnesbakken i flere år. Da vi nylig fikk feil på tråkkemaskinen stilte gruva opp med verksted og utstyr, slik at våre dugnads-mekanikere fikk maskinen i drift igjen i løpet av noen få dager. Derfor kunne det ikke passet bedre med en Sydvaranger-dag i Sandnesbakken. 

Vi jobber med å få på plass noen aktiviteter til festdagen. 

Våre sponsorer