Kategorier
Nyheter

Julemesse på Sandnes Idrettshus

Søndag 27. november er det julemesse på Sandnes Idrettshus fra 11.00 – 15.00. I år går inntektene til alpingruppa.

Kom til Sandnes Idrettshus førstkommende søndag den 27. november.

I år arrangeres julemessa til Sandnes Idrettslag av Sandnes Alpingruppe. Inntektene vil gå til å dekke reise og opphold for alpinistene våre på renn i vinter, så dette er en bra sak å støtte.

Det blir både åresalg, lynlodd og konvoluttlodd med masse flotte premier. Kafé med de deiligste kaker og ikke minst mange utstillere hvor du kan finne nydelige julegaver. Det har vært venteliste på utstillerplass på messa i flere uker allerede.

Velkommen til Sandnes storstue og flotte idrettshus i Nils A Mennas vei 9.

Kategorier
Aktiviteter Sandnesbakken

Alt om Sandnesbakken

Sesongåpning 2023: Lørdag 7. januar.

Sandnes Alpinsenter, eller Sandnesbakken som de fleste kaller den, er Norges østligste alpinanlegg og ligger 10 kilometer sør for Kirkenes sentrum i Finnmark. Anlegget åpnet i desember 2002. Vi har en 650 meter lang renntrase med 125 meter høydeforskjell, og en 500 meter lang heis fra Doppelmayr. I tillegg er det hugget ut en kortere trase mellom heisen og hovedtraseen.

Bakken er utstyr med flomlysanlegg og i bunnen av bakken er det også satt opp ei teknisk bu. Denne fungerte opprinnelig som varmebu, men etter at nye Sandnes Idrettshus ble åpnet i oktober 2020 har vi flyttet kiosken og varmebua hit.

Heisen eies og drives av Sandnes Idrettslag og inntektene går til drift og utvikling av alpinheisen og til drift av idrettslaget.

Det er påbudt å bruke hjelm for alle som tar heisen i Sandnesbakken.