Kategorier
Nyheter Ski

Resultater Sandnesrennet 2015

sandnesrennet

53 løpere deltok i årets Sandnesrenn. Det var tynt med deltakere i de eldste klassene, men bra med løpere i de yngste klassene. Last ned resultatliste i denne artikkelen.

Kategorier
Nyheter Ski

Startliste for Sandnesrennet

sandnesrennet_2012

Startlistene for Sandnesrennet 28. februar 2015 laster du ned her. Det er fellesstarter fra klokken 11.00 og frem til 11.20. Alle klasser går i klassisk stil.

Kategorier
Nyheter Ski

Tea vant skipakken

skikarusell_05Da er alle Sandnes IL sine karuseller gjennomført og deltakerne har fått sine premier. Aller lykkeligst var Tea Varsi som ble trukket ut som vinner av hovedpremien, et gavekort på en skipakke fra G-sport Randal.

Kategorier
Nyheter Ski

Invitasjon Sandnesrennet 28. februar 2015

skirenn_sandnes

Hei alle skivenner. Da har vi i Sandnes Idrettslag igjen gleden av å invitere dere til skirenn på Sandnes skistadion 28. februar 2015.

Kategorier
Fotball Nyheter

Mygg og Mini i Hesseng cup

hesseng_cup_25

Både jentene og guttene i Sandnes IL sine mygg og mini lag deltok i helgens Hesseng Cup i Barentshallen. Et fantastisk flott arrangement med smekkfull hall av spillere og foreldre. Se noen av bildene som vi tok av SIL-spillerne her.

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Sandnesbakken åpner

sandnesbakken_aapning

Alt er på stell og Sandnesbakken åpner søndag 8. februar klokka 11.00.

Velkommen!

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

“Ole” stopper bakkeåpninga

snoe

Været det siste døgnet gjør dessverre sitt til at vi ikke får åpnet Sandnesbakken i dag lørdag 7. februar. Mye snø, dårlig sikt og skavler i traseen gjør sitt til at vi må utsette åpningen til søndag.

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Velkommen til alpinbakkeåpning

sandnesbakken_nytraakkaLørdag 7. februar klokka 10.00 åpner vi endelig Sandnesbakken igjen. Åpningsdagen holder vi åpent fra 10.00 til 17.00. Søndag har vi vanlig åpningstid fra 11.00 til 17.00.