Kjøp sesongkort til din bedrift

 

Bli med på laget til Sandnesbakken og kjøp sesongkort til din bedrift. Det vil gjøre deg til støttespiller for et av kommunens mest populære vinteraktivitetstilbud.

Sandnes Alpinsenter er et av kommunens viktigste og mest populære uorganiserte aktivitetstilbud for ungdom i alle aldere. Gjennom vinteren fylles bakken opp av 100-talls ivrige ski- og brettkjørere 4 dager i uka. Anlegget eies av Sandnes Idrettslag og alle inntekter fra driften brukes til å utvikle anlegget og til å utvikle idrettslagets aktivitetstilbud.

Nå kan din bedrift være med og sikre utviklingen av tilbudet ved Sandnes Alpinsenter. Ved å kjøpe ett eller flere støtteårskort for kroner 5 000,- per stykk, har deres ansatte mulighet til å bruke bakken så mye de vil. Samtidig vil bedriften få sin logo plassert på en tavle som skal settes opp ved heisen.

Bedriften kan også kjøpe ordinært årskort til 2 500,- kroner per stykk, men da uten bedriftsprofilering i bakken.

Kortet ligger i kiosken
Kortet oppbevarer vi i kiosken i varmebua og dermed er det første mann i bedriften til mølla som får bruke kortet på åpningsdagen. Akkurat slik ordningen er ved Barentsbadet.

Kortet kan brukes av alle de ansatte i bedriften, men bare en av gangen. Dersom dere kjøper to eller flere kort, holder det at en av de som bruker kortene på en gitt dato er ansatt i bedriften. De andre brukerne kan være familie eller venner. Det avgjør bedriften selv.

For kjøp av støtteårskort kontakt:
Jonas Sjøkvist Karlsbakk
Telefon: 913 96 943
e-post: alpint@sandnesil.no 

 

Våre sponsorer

[gs_logo]