Sjekk ut Sandnes nye storstue

illustrasjon_SILHUS_vers_2
Om noen år håper styret i SIL at dette huset står klart på nordsiden av gressbanen på Sandnes. Et praktbygg som skal bli det naturlige samlingspunktet for hele bygda. Se skissene og gi oss dine tilbakemeldinger.

Når dette bygget vil stå klart er ikke godt å si ennå, men så snart idrettslaget har finansieringen på plass så setter vi i gang. Vi har allerede fått rammetillatelse fra kommunen til oppføring av bygget, så det hele hviler på finansieringen nå. Nøkkelen til å få dette til er å få solgt tomta der det gamle idrettshuset står.

Etter at tomta ble lagt ut for salg i sommer har flere meldt sin interesse og idrettslaget jobber nå med å bli enig med en kjøper. Vi ønsker ikke penger fra salget av tomta, men mest mulig utført arbeid på et nytt idrettshus plassert midt i idrettsparken. Klikk her for å se hvor vi planlegger å plassere det nye idrettshuset.

Drømmen har hele tiden vært å ha nytt idrettshus klart til klubbens 100-årsjubileum i 2020. Med fremdriften vi ser nå kan det plutselig komme litt før.

Innspill fra medlemmer
I mellomtiden trenger vi din hjelp til å finne den beste løsningen for idrettshuset. Idrettshuset skal først og fremst være et samlingspunkt for alle aktivitetene våre innen ski, alpint, orientering og fotball. Vi må ha en stor festsal for kafé, premieutdelinger og gruppemøter. Like viktig blir det å få inntekter fra utleie, der salen bør kunne tilrettelegges for alt fra bryllup til fysisk aktivitet. Til det trengs det så klart også et storkjøkken og toaletter.

I tillegg trenger stadion et skikkelig tidtakerrom med speakertårn oppå, vi trenger garderober så klart og ikke minst ei garasje til alt utstyret vårt. Dette har vi etter beste evne forsøkt å putte inn i tegningene som er laget av Fiskebeck Prosjekt. Men det er helt sikkert noe vi ikke har tenkt på, noe som er tungvint eller kanskje underdimensjonert. Noe vi bør tenke på som du vet andre har glemt. I det store og hele så ønsker vi å få medlemmene til å engasjere seg i utviklingen av det nye idrettshuset. Skal dette bli en naturlig samlingssted for hele bygda må det jo bli bra for alle.

Gi oss tilbakemeldinger til SILs prosjektleder for nytt idrettshus Thomas Lien på e-post huset@sandnesil.no

Last ned skissene for det nye idrettshuset som PDF.

Ta en titt på skissene under her. Klikk på bildene for å se skissene i fullt format.

Z:ProsjektDiverseSandnes ILSkisseprosjekt SIL-huset 22.05.20
Fronten mot fotballbanen
SIL-huset_skisse_03_smal
Mot alpinbakken
Z:ProsjektDiverseSandnes ILSkisseprosjekt SIL-huset 22.05.20
Mot Kildejordet
SIL-huset_skisse_04_smal
Baksiden
Z:ProsjektDiverseSandnes ILSkisseprosjekt SIL-huset 22.05.20
Første etasje med lager, garderober og kontor
Z:ProsjektDiverseSandnes ILSkisseprosjekt SIL-huset 22.05.20
Andre etasje med festsal, kjøkken, toaletter og terrasse.
idrettsparken
Kart over Sandnes Idrettspark med plassering for det nye idrettshuset.

Våre sponsorer