Alt om Sandnes Idrettspark

sandnes_idrettspark

Sandnes Idrettslag har bygd opp et av de flotteste vintersportsanleggene i Finnmark over de siste årene. Med FIS-godkjente langrennsløyper, alpinbakke, hoppanlegg og fotballbane ligger alt til rette for stor aktivitet i Sandnesbygda.

Sandnes Idrettspark består av:  

  • sandnesbakken_luftfotoFIS-godkjent langrennsarena: Vår langrennsstadion er bygd for å kunne arrangerer alle større nasjonale og internasjonale skirenn.
  • Sandnes Alpinsenter/Sandnesbakken: I tilknytning til skistadion ligger Sandnes Alpinsenter med en 450 meter lang alpinheis, en 650 meter lang renntrasé og egen varmebu i bunnen av bakken.
  • Hoppanlegg: På nordsiden av alpinbakken ligger Sandnes Idrettslag sitt hoppanlegg, som det dessverre har vært lite aktivitet i de siste årene.
  • Fotballbane med naturgress: Vi har Kirkenes nærområde sin eneste naturgressbane for fotball. Banen ligger der målområdet for skistadion er vinterstid.
  • Idrettshus: Sandnes Idrettslag sitt klubbhus ligger like syd for anlegget, ved den gamle grusbanen. Huset er under avvikling og brukes kun som lager i dag. Målet er å erstatte det med et nytt idrettshus ved stadion.

[widgets_on_pages id=”Idrettsparken”]

 

Våre sponsorer

[gs_logo]