Skigruppa i Sandnes IL

På mange måter kan vi si at moderne skisport i Sør-Varanger startet på jordene på Sandnes på 1920-tallet. I de samme områdene som traseene går i dag, har også Sandnestalentenes foreldre, besteforeldre og oldeforeldre konkurrert og kjempet om klubbtitler, kretstitler og landsdelstitler.

Denne historien gjør det veldig viktig for SIL å opprettholde en aktiv skigruppe, selv om alle aktivitetsgrupper i laget selvsagt er like viktige for oss. SIL deler skiaktiviteten i to grupper. Den yngste gruppen fra 1. – 4. klasse og de fra 5. klasse og oppover i den andre. I tillegg arrangerer vi skikaruseller for de aller yngste skitalentene hver vinter.

Selv om snøen fortsatt er langt unna starter vi med barmarkstreninger allerede i september. Første trening blir torsdag 24. september klokka 18.00.

Ønsker du å bli med på ski, ta kontakt med Trine Sæternes.

Våre sponsorer

[gs_logo]