Kategorier
NNM2013 Nyheter

Påmeldingslistene er klare

nordlys_02_ny

Alle påmeldingslistene er nå klare for kontroll. Både individuelt fredag, fellestart lørdag og stafett søndag.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Kun etteranmeldinger heretter

jarle_olsen

Da var påmeldingsfristen utløpt for NNM. Om du vil etteranmelde deg gjøres det på e-post til meg, sier rennleder Jarle Olsen.

Kategorier
NNM2013

Live Stream

NNM samarbeider med Sør-Varanger kommune for å kunne sende levende bilder og lyd fra alle konkurranser.

Kategorier
NNM2013

Velkommen til media

Det vil bli etablert pressesenter ved sekretariatet i målområdet. Her vil alle journalister ha tilgang på resultatlister, det vil være mulighet til å låne nettverk om det skulle være behov og vi vil etter beste evne hjelpe reporterne som besøker stadion med deres arbeid.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Bli med Krister gjennom 7,5 kilometeren

krister_video

Vi tok med videokamera og fulgte Krister Aaen Pedersen fra Sandnes IL rundt i den lengste løypa i Sandnes Idrettspark. Se resultatet her.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

– Da er vi i gang!

frivilligmote_01_ny

Foran et velfylt Sandnes Idrettshus erklærte NNM-leder Bror Sundstrøm; “Da er NNM 2013 i gang”. ..men vi trenger fortsatt flere frivillige, fortsatte han.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

OL-brakker blir smøresenter

arena_parkering

For 19 år siden ble brakkene satt opp på Lillehammer for å arrangere olympiske vinterleker. Så ble brakkene flyttet til Sør-Varanger for å ta imot asylsøkere. I 2013 skal de huse smøreteamene til deltakerne under NNM.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Sandnes Idrettspark gjennom årtier

Trond Magne Henriksen sammen med Morten og Vegard Ulvang under Parkrennet 1973.

Sandnes Idrettspark har vært en sentral arena for lokal skisport siden 1920-tallet En av kommunens tidligere skitrenere, Bjørn Karlsen, har satt sammen et opptak fra Parkrennet på Sandnes i 1976. Det viser at det er mye ved skisporten som har endret seg på nesten 40 år.

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Ekstra åpning i vinterferien likevel

mikkola_svein

Etter utallige oppfordringer blir det ekstra åpent mandag 18. februar og torsdag 21. februar mellom 11.00 og 15.00 i vinterferien. I tillegg kjører vi vanlige åpningstider tirsdag og onsdag 18.00 – 21.00.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Hilsen fra fylkesordføreren

Sjåstad_Runar_hoyde_400 Hjertelig velkommen til Norges vinterfylke Finnmark!
Arrangørene i Kirkenes kan dette med skirenn. Det er mange små og store stjerner, som Vegard Ulvang, Krister Sørgård, John Kristian Dahl med flere som har slitt i løypene her. Og nå banker flere fra Finnmark på landslagsdøren.

Men det er ikke bare enerne jeg vil nevne, legg merke til løperne med startnummer 10, 150 eller 250 – de legger også ned stor innsats og mange timer året rundt for å gjøre det de liker best, nemlig å gå på ski.

Et nordnorsk mesterskap er faktisk en kulturbærer for alle som bor her. Gode skianlegg, solid idrettskultur og naturgitte forhold gjør det lettere å drive idrett. Og jeg vet vi har opparbeidet oss en arrangørkompetanse på toppnivå. Sammen betyr dette trivsel og folkehelse.

For Finnmark fylkeskommunes del er det viktig å bidra til positive opplevelser for innbyggerne og for tilreisende.  Jeg ønsker dere lykke til i sporet, i smørebua, i tidtakerboksen og i målområdet, alle sammen!

Runar Sjåstad
fylkesordfører