Nå kan du leie din lokale alpedrøm

Alpedrømmen vår er kanskje ikke så høy, men den byr på fantastisk mye moro for folk i alle aldre. I driftssesongen kan din skole eller din bedrift leie bakken for en dag.

Er du lei av lange kontordager med blikket inn i en skjerm eller skoledager som spiser opp det unge livet ditt med monotoni? Fortvil ikke. Redningen er nær.

Bestill en dag i Sandnesbakken for din bedrift eller for skolen din. 

Hvert år det har vært drift i bakken har de aller fleste skolene i Sør-Varanger og også flere bedrifter hatt aktivitetsdag i Sandnesbakken. Vi stiller med heisvakt og åpner varmebua for dere. Dere får så klart bruke bakken og i tillegg har den store sletta bak varmebua et vell av muligheter. Blant annet bruker Kirkenes Videregående å arrangere Yukigassen der hvert eneste år. Vi hjelper til og tråkker områder og bygger hopp om det skulle være og så er det egentlig bare opp til dere å utnytte området.

Vi tar en startavgift på 2500 kroner for å klargjøre bakken for drift. Deretter tar vi 1500 kroner per time.

Priseksempel leie av bakken fra 09.00 – 13.00: 
2500 i startavgift + 1500 x4 = 8500 NOK totalt.

Vi leier ikke ut bakken i driftsperioden. Det vil si mellom 11 og 17 lørdag og søndag, samt 18-21 tirsdag og onsdag. Ellers får du leie heisen når som helst på døgnet. Det er bare å skynde seg å bestille. Flere har allerede booket bakken og mars er den perioden med flest bestillinger.

For spørsmål kontakt:
Jonas Sjøkvist Karlsbakk
Tlf: 913 96 943
Epost: alpint@sandnesil.no

Legg igjen en kommentar