Kategorier
NNM2013 Nyheter

Siste sjanse for å få smørebod

smørebodFristen for å bestille smørebod under NNM går ut 1. februar. De som ennå ikke har bestilt smørebod må hive seg rundt. Gå til denne siden for å bestille smørebod. 

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Heisboksene er oppe

heisbokser_05

Onsdag kveld ble heisboksene i Sandnesbakken endelig hengt opp etter å ha støvet ned i varmebua siden april 2011. Et knippe dugnadsdeltakere fra Kirkenes snowboardklubb fikk ta de første turene med heisen i 2013, men dere må vente enda noen dager på åpning av heisen.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Rennprogrammet er justert

forside_innbydelse_ny

Det har vært nødvendig å foreta noen justeringer i forhold til tidligere rennprogram, noe som påvirker K18 og stafettene.

Kategorier
Nyheter Ski

SIL starter opp årets skikaruseller

skikarusell

Endelig er tiden kommet til oppstart av årets skikaruseller på Sandnes, som gjennomføres i NNM løypene på Sandnes Idrettspark hver tirsdag fremover. Første start tirsdag 5. februar.

Kategorier
Nyheter Ski

Sandnesrennet må også avlyses

skirenn_kulde_ny

Kulda vil ikke slippe taket på Sandnes denne helga. Derfor må dessverre også søndagens Sandnesrenn avlyses.

Kategorier
Nyheter Ski

Startliste Sandnesrennet 2013

sandnes_loyper_02

Det ble for kaldt til å gjennomføre Parkrennet, men vi prøver igjen med friskt mot. Last ned startlister for Sandnesrennet søndag 27. januar. Første start klokka 11.00.

Kategorier
Nyheter Ski

Gnistrende vinterføre på Sandnes

sandnes_loyper_01

Minus 19 grader og fantastiske forhold i løypene på Sandnes i dag. Arrangørene håper virkelig at alle utøverne får oppleve disse forholdene i konkurranse i morgen. Følg nettsiden for oppdateringer om været.

Kategorier
Nyheter Ski

Parkrennet avlyst. Prøver igjen på søndag

Is_og_kulde_777439i

Kulda er kommet og vi har tatt en avgjørelse om å avlyse lørdagens Parkrenn. Klokken 07.30 lørdag morgen var temperaturen minus 25 på Sandnes, og det er for kaldt til å gjennomføre skirenn. Optimistisk som i er satser vi på fønvind og nye muligheter til søndagens  renn. Følg oppdateringer på nettsiden.

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Sjekk snømengdene i topphenget!

Geir Koppen sin video fra tråkkingen av alpinbakken på torsdag viser med all tydelighet at vi ikke mangler snø på toppen lenger. Nå bare må vi få et snøfall til for å fylle opp det nederste henget  av bakken, så durer vi i gang med heisåpning. Herlig!

Kom igjen! Gi oss mere snø!!

Skjermbilde 2013-01-25 kl. 23.53.05

Kategorier
Nyheter Ski

Startliste Parkrennet 2013

tourdekos_01

Last ned startlisten for Parkrennet. Første startende er lørdag 26. januar klokken 11.00. Se også nærmere informasjon om kuldevarsling.