Kategorier
Nyheter Ski

To ildsjeler fyller år

jerijervi_noste

Stein-Arild Jerijervi (t.v.) og Erling Noste (midten) har gjort en kjempeinnsats for skisporten i Sandnes Idrettslag i flere tiår. Torsdag ble de gratulert med å ha fylt henholdsvis 60 og 50 år.

Kategorier
Nyheter Ski

Bestill den nye SIL-dressen

SIL-dresser_forside

Sandnes IL har fått tilbud på overtrekksdresser fra Trimtex og sender ut tilbudet til alle SIL-medlemmer som kan være interessert i en slik dress. Bestillingsfrist er torsdag 12. desember. Se design og priser i denne artikkelen.

Kategorier
Fotball Nyheter

Fotballgruppa selger branntepper

brannteppe_SILFotballgruppa i SIL selger branntepper til 299 kr. Dette er en super julegave til noen du er glad i, eller kanskje du trenger en selv, hjemme, på hytta eller i båten?

Send epost til fotball@sandnesil.no om du ønsker et teppe

Eller du kan kontakte en du kjenner som spiller fotball i SIL, en voksen som du vet har barn som spiller fotball. Eller se kontaktinfo på fotball, du kan ringe, sende mld eller mail til en av lederne, eller oppmenn/trenere.

brannteppe_SIL_2

Kategorier
Fotball

GULLkafe

gullkafe
Tusen takk til alle som har vært med på dugnad for fotballgruppa idag. Alle har vært i “sving”: Kakebakere, loddselgere, handling, rydding, “tigge”etter premier, flinke selgere i kafe:-) En ekstra stor takk til alle på småjentelaget som var der fra start til slutt:-)
Sist men ikke minst: takk til alle som har støttet fotballgruppa med kafebesøk på samfunnshuset og alle som har kjøpt lodd.
Hyggelig med dugnad når alle er i så godt humør og positiv.

Kategorier
Nyheter Orientering

Samling for O-sporten

orientering_NNM2011

Mandag 18. november kl 19.00 avholdes det et felles planleggingsmøte for alle kommunens orienteringsklubber på SIL-huset. Målet er flere treningsløp og bedre rekruttering for O-sporten i 2014-sesongen.

Kategorier
Nyheter

Stem på Sandnes som klubben i ditt hjerte

klubben_i_mitthjerte
Stem på Sandnes Idrettslag som klubben i ditt hjerte! Da kan idrettslaget vinne penger til nytt utstyr.

Kategorier
Fotball

GULL I FEFO CUP.

SIL sine småjenter tok GULL i FEFO cup, kjempebra innsats.
De startet med kamper på fredag:
KIF-SIL 4-1
SIL- Polarstjernen 2-1
SIL- KIF 2-1
Polarstjernen- SIL 0-0
Sluttspill:
Polarstjernen2 – SIL 1-3
SIL- KIF 1-0
Spennende kamper og flinke jenter som har spilt kamper grytidlig på morgenen og langt over sengetid, tid. Gratulerer jenter og trenere.SIL-smaajenter

Kategorier
Fotball Nyheter

Støtt fotballgruppas GULLkafe

kaffe

Fotballgruppa i SIL skal arrangere GULLkafe på Samfunnshuset i lørdag 16 november. Så ta en bytur på lørdag og støtt kafeen slik at du også støtter SIL fotball. Se dugnadsliste i denne artikkelen.