Kategorier
Aktiviteter Orientering

Alt om Orientering

I Sør-Varanger har vi tre idrettslag som jobber i fellesskap med  å opprettholde aktiviteten i den lokale O-sporten. I tillegg til Sandnes Idrettslag er de to andre klubbene Kirkenes IF og Pasvik Hauk. 

Sjekk terminlista for 2018 her!

Trening hver onsdag
Sesongen varer normalt fra midten av mai til begynnelsen av september. Utenom fellesferien avholder vi treningsløp hver onsdag klokken 18.00. Sted for treningsløpene blir annonsert på klubbenes nettsider, samt på vår felles facebookside: facebook.com/okirkenes.

Kart
De tre klubbene i Sør-Varanger samarbeider om en felles kartpool, der målet er å oppgradere og vedlikeholde alle kartene. De siste årene har digitalisering av flest mulig kart vært en viktig oppgave. Det nyeste kartet er Svanvik Folkehøgskole som ble laget til NNM 2011. Vi skal få lagt ut en oversikt over de tilgjengelige kartene i kommunen på siden her etter hvert.

For spørsmål om o-sporten i Sandnes Idrettslag, kontakt O-gruppa på e-post: orientering@sandnesil.no

Treningsløpene er hver onsdag med start klokken 18.00 og utover. Sted vil bli annonsert i Sør-Varanger Avis, på facebooksiden vår og her på nettsiden.

Kategorier
Nyheter Orientering

Test deg i Du-O-Thlon

sykkelorientering

Hva er nå det? Jo, sykkelorientering. Så ta med sykkelen, kompasset og møt opp ved Skytterhusfjellet barnehage for et ganske så annerledes O-løp onsdag 24. juni.

Kategorier
Nyheter Orientering

O-løp på Langøra onsdag

kirkenes verigas
Utsnitt fra Kirkenes – Verigas kartet. Området nordvest for Prestevannet er kraftig endret i dag etter utbyggingen av boligfeltet på Skytterhusfjellet og blir ikke brukt i løpet.

Kirkenes IF inviterer til treningsløp på Langøra onsdag 17. juni. Start fra klokka 18.00 som alltid.

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Sandnesbakken fikk Ishavskraftstøtte

aapen_bakke_ishavskraft

Ishavskraftfondet for 2015 er fordelt. Seks heldige idrettslag mottar støtte til ulike tiltak. Ett av de er Sandnes IL som har fått 20 000 kroner til utvikling av ski- og snowboardpark.

Kategorier
Nyheter Ski

Løpskarusell 15. juni

lopskarusell_05
Flott deltakelse og 74 løpere deltok på vårens nest siste løpskarusell. Hold skoene varme og bli med på vårens siste løpskarusell mandag 22. juni.

Kategorier
Nyheter Orientering

Ta med familien på Tur-orientering

turorientering_2014

Som så mange år før har Kirkenes IF også i 2015 tatt ansvar for å få på plass tur-orientering i Kirkenes nærområde. Ta med familien på en hyggelig O-dag i skogen.

Kategorier
Nyheter Ski

Løpskarusellen 8. juni

lopskarusell_01
Årets andre løpskarusell trakk 68 løpere til Sandnesdalen. Sjekk deltakerliste og resultater her.

Kategorier
Nyheter

Løp Bamsegampen i Pasvikskogene

bamsegampen
Kort løype, Bamsegampen 2015

Bli med på Pasvikdalens flotteste løpseventyr, terrengløpet Bamsegampen 2015. Det er barneløype på 1 km og lang løype på 8,3 km med start og mål på Svanvik Idrettsplass.

Kategorier
Nyheter

Akvaplan-Niva og fiskeutvalget har begynt innsamlingen av laksesmolt.

Innsamlingen av laksesmolt vil foregå i 1 til 2 uker til det er merket 75 laksesmolt som inngår i et forskningsprosjekt. Vis hensyn gå ikke nær fella, da dette kan stresse fisken unødig. sse

Kategorier
Fotball Nyheter

Ny runde med vaskemidler fra Sandnes IL

OMO-salgsplakat

Fra 1. juni er vi i gang igjen med en ny runde med bestilling av SIL-vaskemidler. Kjøp dine velkjente Omo, Milo og Sun vaskemidler gjennom Sandnes Idrettslag og få dem levert direkte på døra hjemme. Det aller beste er at du støtter fotballgruppa til Sandnes IL i samme slengen.