Kategorier
Nyheter Orientering

Bli med på Pasvikmila 8. september

pasvikmila_pasvikdalen

Pasvikmila har blitt en innkjørt tradisjon på orienteringsterminlista i Sør-Varanger og arrangeres for 4. gang denne høsten. I år arrangerer IL Pasvik Hauk løpet søndag 8.september, med fellesstart klokka 10.00 fra Svanvik Idrettsplass.

Kategorier
Nyheter Orientering

Resultater KM lang orientering

KM_lang_01
Starten går for Espen Aarnes PH (nærmest), Jan Arne Jerijervi SIL, Sigrid Renna KIF og Thea Regina Våga SIL.

Et nydelig vær dannet en fantastisk ramme da Sandnes IL arrangerte kretsmesterskap i orientering lørdag 17. august på Bjørnsundhøgda i Pasvikdalen. Alta O-lag tok med seg flest gull hjem, men noen lokale gullvinnere ble det også. Se vedlagte resultatliste.

Kategorier
Nyheter Orientering

Startlister for O-KM

pasvikdalen
Pasvikdalen ligger badet i sol i dag, klar til å ta imot orienteringskretsen. Last ned startlister her.

Kategorier
Orientering

Alt om KM-helg orientering

km-helg_2013_ny

Gjør klar for KM-helg i orientering i Kirkenes 17. og 18. august. Begge løp gjennomføres på NNM-kartet fra 2011 med individuell lang løype på lørdag og stafetter på søndag. KM-kartet byr på et av de flotteste og mest særegne orienteringsterrengene i Finnmark.

Kategorier
Nyheter Orientering

Resultater fra treningsløpet

politivann_orienteringskart
4,5 kilometers løypen

Sandnes Idrettslag arrangerte treningsløpet i orientering ved Politivann 14. august. Sjekk resultatene i denne artikkelen.

Kategorier
Nyheter Orientering

O-løp Politivann den 14. august

NNM2011_langdistanse

Orienteringsgruppa i SIL arrangerer treningsløp i orientering ved Politivann onsdag 14. august. Start er som alltid klokken 18.00.

Kategorier
Nyheter Sandnesbakken

Kunstgresset på plass igjen

alpinbakken_sommer
Sandnesbakken i sommerdrakt, med SIL sin gressbane i bakgrunnen og Langfjorden som flott ramme i horisonten. (Klikk på bildet for å få det i full skjermbredde.)

Endelig er det på plass igjen hele veien ned heistraseen så langt det rekker: Kunstgressdekket. Til stor glede for de mange turgåerne som benytter seg av heistraseen til trimmen.

Kategorier
Nyheter Orientering

Bli med på orienteringsløp i Murmansk

Barents_match_2011
Deltakerne på Barents Match 2011.

Lørdag 31. august og søndag 1. september er det Barentskamp i orientering i Murmansk. Der kan også du delta på et helt unikt løp i nytt terreng. Barentskomiteen i orientering har satt opp buss der det fortsatt er ledige plasser for alle som ønsker å bli med.