Kategorier
Nyheter

SIL tilbyr billig leie for barn og ungdom

Planlegger ditt lag eller forening aktiviteter for barn og ungdom? Da bør dere sjekke ut muligheten for å gjennomføre planene på Sandnes Idrettshus.

Ønsker masse aktivitet

Sandnes Idrettslag bygde sitt nye idrettshus for å gjøre idrettsparken til et senter for aktiviteter rettet mot barn og ungdom. Huset ligger midt i et vintersportsanlegg og fotballbanen med naturgress er den eneste i sitt slag i nærområdet.

Anlegget kan imidlertid brukes til mye mer enn bare ski og fotball. Derfor ønsker Sandnes Idrettslag å bidra til at det blir enklere for lag og foreninger å utvikle tilbud for barn og ungdom i Sør-Varanger.

Planlegger du aktiviteter som er målrettet mot de under 18 år, blir kostnaden for leie avgjort av hvor stort overskudd dere har fra arrangementet. Blir det ikke noe overskudd betaler dere bare for vask.

Vi har følgende kriterier for ordningen.

  • Arrangementet ditt må være rettet mot barn og ungdom under 18 år. Idrettshuset og hele området rundt som idrettslaget disponerer kan benyttes.
  • Ordningen inkluderer alle typer aktiviteter, men det må være et åpent arrangement hvor alle kan delta på et eller annet ferdighetsnivå.
  • Ordningen gjelder ikke for ukentlige treninger eller møter.
  • Arrangementet må selvsagt være fullstendig rusfritt.
  • Sandnes Idrettslag går inn som enten passiv eller aktiv medarrangør, alt ettersom hva som er ønskelig og hva som er mulig å få til.
  • Som passiv medarrangør skal Sandnes Idrettslag betales 10 prosent av overskuddet arrangøren får fra arrangementet. Vi må ha et minimum på 600 kroner for å dekke vask av lokalet.
  • Dersom aktiviteten får veldig stort overskudd, vil vi som passiv medarrangør uansett ikke ta mer enn normal husleie.
I romjula 2020 arrangerte fotballgruppa til Sandnes Idrettslag spillkveld på Idrettshuset. Med Fiber internettlinje til huset ble det en stor suksess.
Kategorier
Idrettsparken Nyheter

Leie av Sandnes Idrettshus

Trenger du lokale til konfirmasjonen, bryllupet eller 50-årslaget? Eller kanskje dere trenger et lokale til klubben eller foreningen din sin aktivitet? Da bør dere sjekke muligheten for å leie Finnmarks flottestes idrettshus på Sandnes.

Kategorier
Nyheter

FM ski 2021 i Kirkenes

Velkommen til Finnmarksmeskerskapet på ski den 30. og 31. januar. Rennene vil bli gjennomført i Sandnes Idrettspark.

På vegne av Finnmark Skikrets ønsker Kirkenes og Omegn Skiklubb, Sandnes Idrettslag og Sør-Varanger kommune velkommen til Finnmarksmesterskapet på ski 30. og 31. januar 2021. Kretsmesterskapet skal gjennomføres i Sandnes Idrettspark, med base rundt skisportens nye storstue i Sør-Varanger; Sandnes Idrettshus.

Smittevern under kretsmesterskapet
Dessverre medfører smitteverns-restriksjoner til store begrensninger på kafe-tilbudet og øvrig bruk av det nye idrettshuset. Derfor kan vi ikke si noe sikkert om hverken kafe, bespisning eller garderobefasiliteter per i dag. Alle må planlegge for at de ordner klesbytte, smørefasiliteter, overnatting, måltider og mat under rennene selv.

Det er også viktig at arrangørklubbene har full oversikt på alle som er innom stadionområdet for at vi skal kunne bidra til smittesporing ved behov. Det gjelder både utøvere, trenere, lagledere og øvrige i klubbene. Vi ber om at alle klubber sender komplett oversikt for samtlige tilreisende seneste samme dag som påmeldingsfristen.

Arrangørene holder tett dialog med smittevernlege i Sør-Varanger kommune om praktisk gjennomføring av arrangementet. Smittesituasjonen er under stadig endring og vi vil overvåke smittetrykket i egen og besøkendes kommune. Skulle situasjonen forverres, vil vi i samråd med smittevernoverlege diskutere hvilke grep som eventuelt bør tas.

FM 2021 vil gjennomføres etter Norges Skiforbunds smittevernmanual og i henhold til anbefalinger fra Finnmark skikrets. Arrangørklubbene ber om at alle deltakere og støttepersonell til enhver tid følger retningslinjer fra Skiforbundet:

https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/12/nsfs-koronaveileder/

Program FM-helga
Fredag 29. januar
16:00 -21:00Offisiell trening i løypene i Sandnes Idrettspark
20:30Lagledermøte for begge dager. Sandnes Idrettshus
Lørdag 30. januar
09:00Rennkontor åpner Sandnes Idrettshus
11:00Sonerenn (8‐12 år) sprint fristil
12:00FM sprint innledende heat og finaler fristil
Se løyper og løypeprofil for sprintløypene her
Premieutdeling på stadion etter konkurransene
Søndag 31. januar
08:00Rennkontor åpner på Sandnes Idrettshus
09:00Sonerenn (8‐12 år) klassisk stil
10:00FM lang distanse klassisk stil
13:00Premieutdeling på stadion
Påmelding
Påmelding KM sprint lørdag 30. januar: https://minidrett.nif.no/Event#364954-011
Påmelding KM langdistanser søndag 31. januar:https://minidrett.nif.no/Event#364955-011
Kontaktinfo
Rennleder: Hilde Michelsen410 61 836
Hilde.Michelsen@nav.no
Ass rennleder: Jonas Sjøkvist Karlsbakk913 96 943
jonas@karlsbakk.com
Løypesjef: Terje Ryeng920 39 185
terryen@online.no
Sekretariatsleder: Trine Sæternes414 54 990
trisaet@myrafysio.no
Smittevern: Kenneth Dørmænenkennethdoermaenen@hotmail.com