SIL tilbyr billig leie for barn og ungdom

Planlegger ditt lag eller forening aktiviteter for barn og ungdom? Da bør dere sjekke ut muligheten for å gjennomføre planene på Sandnes Idrettshus.

Ønsker masse aktivitet

Sandnes Idrettslag bygde sitt nye idrettshus for å gjøre idrettsparken til et senter for aktiviteter rettet mot barn og ungdom. Huset ligger midt i et vintersportsanlegg og fotballbanen med naturgress er den eneste i sitt slag i nærområdet.

Anlegget kan imidlertid brukes til mye mer enn bare ski og fotball. Derfor ønsker Sandnes Idrettslag å bidra til at det blir enklere for lag og foreninger å utvikle tilbud for barn og ungdom i Sør-Varanger.

Planlegger du aktiviteter som er målrettet mot de under 18 år, blir kostnaden for leie avgjort av hvor stort overskudd dere har fra arrangementet. Blir det ikke noe overskudd betaler dere bare for vask.

Vi har følgende kriterier for ordningen.

  • Arrangementet ditt må være rettet mot barn og ungdom under 18 år. Idrettshuset og hele området rundt som idrettslaget disponerer kan benyttes.
  • Ordningen inkluderer alle typer aktiviteter, men det må være et åpent arrangement hvor alle kan delta på et eller annet ferdighetsnivå.
  • Ordningen gjelder ikke for ukentlige treninger eller møter.
  • Arrangementet må selvsagt være fullstendig rusfritt.
  • Sandnes Idrettslag går inn som enten passiv eller aktiv medarrangør, alt ettersom hva som er ønskelig og hva som er mulig å få til.
I romjula 2020 arrangerte fotballgruppa til Sandnes Idrettslag spillkveld på Idrettshuset. Med Fiber internettlinje til huset ble det en stor suksess.

Våre sponsorer

[gs_logo]