En invitasjon av det gode gamle slaget

invitasjon_PIL

Nå til dags kommer invitasjoner til løp, renn eller ritt helst flygende inn i livet ditt i et eller annet fancy digitalt format. Da var det ikke annet å vente at SIL-leder Stein Are Ulvang sperret opp øynene da han fikk en god gammeldags maskinskrevet invitasjon i posten til helgens KM i landeveisløp i Porsanger.

I 2013 er det meste av kommunikasjonen i idretten blitt digital. Påmeldinger pågår via nettet, tidtakingen går inn på en datamaskin og så videre rett ut i cyber space og så godt som all kommunikasjon foregår enten via facebook eller e-post. Det finnes snart ikke et papir igjen. Men da SIL-leder Stein Are Ulvang gikk i postkassa si her om dagen dukket det opp noe ganske så antikvarisk.

Der lå det en flott håndskrevet konvolutt med frimerke og stempel på. Og inni fant han en invitasjon grepet ut av en hvilken som helst SIL-hverdag en gang i 1987 eller deromkring. Med kulehode og rettetast og sikkert en flott stensilmaskin til masseproduksjonen, inviterer Porsanger Idrettslag Friidrett til DNB-løpet. KM 10 000 meter landeveisløp.

Tid: Lørdag 1. juni klokken 14.00
Start og mål er ved Essostasjonen i sentrum av Porsanger.

Løypa går som vanlig mot Brennelv og fortsetter mot Hamnbukt.

– Det er ikke ofte man ser slike invitasjoner og brev i postkassen så jeg scannet det hele som en påminnelse at det fremdeles eksisterer noen som ikke har mail, sier Stein Are.

Påmelding gjøres til Paul Unheim eller Geir Yngve Brevik innen 31. mai. Ikke noe Eventor, ikke noe onlinetullball, ikke noe e-post. Bare ta en god gammeldags telefon så får du være med på KM. Ring 78 46 27 05. 

Under ser du hele invitasjonen for de som har tenkt seg til Lakselv i helga:

invitasjon_PIL_full

Våre sponsorer