Bli med på orienteringsløp i Murmansk

Barents_match_2011
Deltakerne på Barents Match 2011.

Lørdag 31. august og søndag 1. september er det Barentskamp i orientering i Murmansk. Der kan også du delta på et helt unikt løp i nytt terreng. Barentskomiteen i orientering har satt opp buss der det fortsatt er ledige plasser for alle som ønsker å bli med.

Bussen til Murmansk har avreise fra Kirkenes rundt klokken 12.00 på fredag den 30. august. Løpet søndag 1. september starter klokka 11.00 og det er planlagt å reise tilbake rundt klokka 15.00 russisk tid, noe som vil si klokken 13.00 norsk tid. Bussturen fra Murmansk til Kirkenes inklusiv grensepasseringen tar rundt 4 timer, så da kan det anslås at bussen er tilbake i Kirkenes mellom klokken 17.00 og 18.00 norsk tid søndag ettermiddag.

– Vi har plass til 10 personer ekstra på bussen til Murmansk. Det var et lignende løp i Murmansk i 2009 og da deltok det flere løpere fra Finnmark på reisen til Apatity, der løpet var den gangen og vi   håper det er folk i fylket som vil være med denne gangen også, sier turansvarlig Eli Helgesen

Busskostnadene tur-retur for en person vil komme på rundt 800 kr. Når det gjelder overnatting og bespisning er det usikker på hvordan dette blir. Deltakerne må regne med at det blir en egenandel for å dekke dette, men erfaringsmessig bruker ikke det å være en særlig stor kostnad i Russland. Husk at alle som skal til Russland må søke om visum på forhånd. 

Ta kontakt med Eli Helgesen så fort som mulig dersom det er noen som er interessert i å være med! Kontaktdetaljer finner dere under.

Eli Blomseth Helgesen
leder i Barentskomiteen i orientering
Epost: eli.blomseth@live.no
Mobil 932 18 093

Les mer om Murmansk Orientering på deres nettside:
http://www.orient-murman.ru/ (Kun på russisk)

Våre sponsorer