Skitrening med halloweenfeiring

halloween_SIL_ny

Torsdag 31. oktober klokka 18.00 blir det felles festtrening for alle skigrupper i SIL der vi feirer Halloween. Det blir godteri til alle, boller og kakao inne på idrettshuset etterpå og alle oppfordres til å kle seg ut.

Istedenfor å gå og tigge godteri på dørene, skal vi lete opp godterier på postene som lederne og foreldrene i skigruppa legger ut. Det blir oppmøte på idrettshuset klokka 18.00 i treningstøy. HUSK: Hodelykt og refleksvest! 

Treninga er åpen for alle som ønsker å finne ut mer om skigruppas aktiviteter. Vi er alltid på jakt etter flere barn og unge som synes det er artig å gå på ski og ønsker å få litt instruksjon på hvordan de kan bli enda bedre.

Vi trenger noen foreldre til å stå på postene og gjerne skremme litt og se til at alle får godteri. De som kan hjelpe til med treninga kan sende en epost til Trine på: trine@myrafysio.no

Etter treninga, rundt klokka 19.00, fortsetter vi Halloweenfesten inne på Idrettshuset med musikk, boller og kakao. Frank står for musikk og kanskje litt danseinstruksjon.

HUSK: Både voksne og barn kan gjerne kle seg ut!

Våre sponsorer