Skisamling i Levi

Med fokus på skiaktiviteter og det sosial hygge dro 29 klubbmedlemmer fra SIl til Levi på skisamling forrige helg.

Sandnes il skigruppa gjennomførte 22.- 25. november klubbsamling i Levi i Finland. Vi var totalt 29 stykker som dro bortover, fra de aller yngste i til de eldste juniorene våre pluss trenere og foreldre. Torsdag kveld gikk med til å pakke seg inn i hytta, må vel kanskje heller si luksushus. Det var sengeplass til 21 i hytta og 8 i leilighet like ved.

Fredagen var det skiøkt på morgenen og deretter bar det i alpinbakken hvor vi fikk trent opp alpinferdighetene. På kvelden var det Taco hvor stort sett alle sammen var i sving for et felles måltdid i ”hytta”. Mens de voksne roet seg ned i sofaen utover kvelden hadde de unge fortsatt mye energi igjen og tok dette ut på aking like utfor ”hytta”.

Lørdag morgen var det ny skiøkt. Mellomgruppa gjennomførte et testrenn, juniorene kjørte en distanse og de aller yngste koste seg med skiaktiviteter. Før vi avsluttet møttes vi i en barnebakke hvor balanseferdigheter og fart fikk prøvd seg. Lørdag ettermiddag var det klart for noen timer i badeanlegget i Levi før vi avsluttet med fellesmiddag på restaurant. Våre to juniorer gjennomførte en treningsøkt på bena istedenfor bading.

Søndag var det ny skiøkt på morgenen før vi ryddet oss ut av ”hytta” og satte kursen hjemover.

Alt i alt en kjempetrivelig helg i flotte omgivelser og fine forhold.

Til skiglade unger/ungdommer som har lyst til begynne på skitrening så kom igjen, i Sandnes har vi det morsomt sammen både på ski og uten ski uansett alder. Vi trener hver tirsdag og torsdag kl. 18.00.Har du lyst til å prøve deg på ski, kom igjen møt opp og se hvor morsomt det er.

Har du spørsmål om skiaktivitetene i Sandnes il kontakt Eirik Pedersen mob. 48 88 76 60 eller på epost ski@sandnesil.no

Våre sponsorer

[gs_logo]