Takk til alle munkeferdere

munkeferden_2015_02

Rennansvarlig Stein Are Ulvang ønsker å takke alle deltagere som gikk jubileumsmunken 2015. Det er fantastisk at så mange gikk Munkeferden! Føret og været vi fikk gjorde årets renn ekstra utfordrende, men de tilbakemeldingene vi har fått er at turen likefullt var en flott opplevelse.

I turklassen var det en hard og god kamp til målstreken og føret var nok den største utfordringen for deltagerne slik den også var for Thermosløpere og Minimunker. Slik er det med turrenn, og alle som har gått noen år vet at det skifter og endrer seg både vær og føre messig. Det er det som gjør turrenn så spesielt.

I år som i fjor fikk vi velvillige sponsorer som alltid stiller opp med gavepremier og hjelp og støtte. Det er et fantastisk flott og positivt næringsliv i kommunen som støtter godt opp om lokale arrangementer som gjør at vi får slike små lokale folkefester.

En spesiell takk går til Fred Ingebrigtsen i Munkefjord, som i mange år har fått gårdsplassen sin invadert av starten på minimunken. En helt utrulig god støtte for oss som arrangerer Minimunken . Tusen takk Fred!

Til Munkeferdens venner og dugnadsgjeng må jeg rope ut: Vel blåst gutter og jenter! Det er fantastisk for en innsats dere har gjort for å få dette til. I og med at vi i år arrangerte rennet på en lørdag mistet vi en dag vi vanligvis bruker til de siste forberedelser før rennstart. I år ble det gjort på ettermiddag, kvelds og natt frem til rennstart. Når været var slik det var fikk løypemannskapet en utfordrende jobb. I tillegg hadde vi folk som sto fast på Gardemoen slik at vi måtte hive oss rundt for å få kabalen til å gå opp.

Dere gjorde alle en fabelaktig jobb og har en stå på vilje som savner sidestykke. Ønsker med dette alle Munkeferdens venner ei riktig god påske.

Med sportslig hilsen
Stein Are Ulvang

Resultater og deltakerlister Munkeferden 2015
Alt om Munkeferden

Våre sponsorer