Ta med familien på Tur-orientering

turorientering_2014

Som så mange år før har Kirkenes IF også i 2015 tatt ansvar for å få på plass tur-orientering i Kirkenes nærområde. Ta med familien på en hyggelig O-dag i skogen.

Kirkenes IF har også i år lagt ut poster i to områder:

  • Toppenfjellet; (Klikk på linken for å se kartet)
    området mellom Sydvaranger og Hesseng/Maggadalen
  • Kirkenes-Verigas;(Klikk på linken for å se kartet)
    området mellom Kirkenes og Elvenes.

Det er lagt ut 30 poster på hvert kart og de blir stående til midten av september. Kart og kontrollkort får du kjøpt i alle byens sportsbutikker.

Du bestemmer selv hvilke poster du vil gå til, hvor lang tid du skal bruke og hvor lang turen skal være. Dette er en fin form for trim for hele familien. Lag en løype og du vil ha et mål for turen. Ta med deg familie og venner ut i den fine naturen vi har.

Postmerking:
Postene er merket med et rødt og hvitt flagg. Postflaggene er merket med samme nummer som på kartet og postbeskrivelsen. Ved hver post henger det ei stifteklemme. Med den skal du klippe i postbeskrivelsen/kontrollkortet.

Vær oppmerksom på at Sydvarangers jernbane er i drift.
Det er satt opp skilt med følgende tekst: Vær forsiktig – Jernbane i drift
Ingen kryssing av spor eller adgang
uten godkjenning av Sydvaranger gruve AS

Merkekrav:
Hver post gir 5 poeng. Alle poster gir 150 poeng.
Bronse 45 poeng, Sølv 75 poeng, Gull 125 poeng.
Bronse etter 1. gangs deltakelse, sølv etter 2. gangs deltakelse og gull etter 3. gangs deltakelse. Merker oppnådd etter dette kan kjøpes hos KIFs O-gruppe. Plaketter etter 5. gangs gull kjøpes til selvkost. Ekstra kontrollkort til alle som ønsker merket koster kr 30,-.

Alle som leverer inn kontrollkortet etter disse krav vil også være med på en trekning av tre gavekort. Kontrollkortene sendes til:
KIFs O-gruppe
v/Sigrid Renna
Seljeholtet 30
9912 Hesseng.

Feil ved postene:
Det kan forekomme at o-flagg og/eller stifteklemmer forsvinner eller blir ødelagt. Hvis du oppdager feil ved postene vennligst gi beskjed til en av flg:

For Toppenfjellet: Bror Sundstrøm, tlf 400 36 949
For Kirkenes-Verigas: Harald G. Sunde, tlf 908 31 337

Våre sponsorer