Test deg i Du-O-Thlon

sykkelorientering

Hva er nå det? Jo, sykkelorientering. Så ta med sykkelen, kompasset og møt opp ved Skytterhusfjellet barnehage for et ganske så annerledes O-løp onsdag 24. juni.

Da er alt klart for du-o-thlon i regi av Kirkenes IF kommende onsdag 24. juni. Start er som alltid fra klokken 18.00.

Du-o-thlon er orientering, dels på sykkel, dels til fots. Startstedet er ved snuplassen nedfor Skytterhusfjellet barnehage. Sykkelpostene er lagt ut langs lysløypa sørover mot Verigas. På den lengste løypa ligger det også noen poster ned mot Tangen bru. Når man har syklet ferdig kommer man tilbake til start, legger sykkelen fra seg og springer ut på løpspostene som ligger i lia nord for Prestevannet.

Det er tre løyper; nybegynner, kort og lang løype. Nybegynnerløypa har kun sykling, de andre to løypene har sykling og tradisjonell orientering.

Løpsformen ble prøvd ut for noen år siden i Sør-Varanger med stor suksess. Værmeldinga er fin, så har har alle muligheten for å stille opp og brenne av de ekstra kaloriene som ble inntatt i form av pølsespising ved St hans-bålet kvelden før.

KIF ønsker alle nye og gamle orienterere velkommen. Ta med sykkel, hjelm, kompass og joggesko/løpssko!

Våre sponsorer

[gs_logo]