Telenor Skikarusell 2016

skikarusell_logo_fremhevet

Sandnes Idrettslag ønsker velkommen til skikarusell alle onsdager i februar med registrering fra klokken 17.30. Første karusell blir onsdag 3. februar. I år arrangeres skikarusellene med påmelding ved Gapahuken i skileikanlegget til SIL.

Påmelding fra klokka 17.30 onsdager ved Gapahuken.

Gjennomføringer:
Onsdag 3. februar
Onsdag 10. februar
Onsdag 17. februar
Onsdag 24. februar går ut grunnet vinterferie
Onsdag 2. mars med premieutdeling

Pris per gang er 30 kroner. Etter karusellen er det saft og vaffel ved Gapahuken til alle deltakere. Etter siste renn den 24. februar blir det premiering til alle som har deltatt på minst 3 av 4 renn. Det vil også bli trukket en skipakke levert av G-sport Randal blant alle som har deltatt.

Vi har ingen aldersgrense og ingen kuldegrense.

Vi sees i skileikanlegget onsdager i februar.

Tidligere karuseller

For skigruppa i Sandnes IL
Astrid Søvik
Epost: ski@sandnesil.no

Våre sponsorer

[gs_logo]