Sandnesrennet må også avlyses

skirenn_kulde_ny

Kulda vil ikke slippe taket på Sandnes denne helga. Derfor må dessverre også søndagens Sandnesrenn avlyses.

Da renneleder Eirik Pedersen var på Sandnes søndag morgen klokken 07.00 var det fortsatt minus 18 grader på de kaldeste stedene av løypa og små forhåpninger om bedring. Værmeldingen melder ikke varmere vær utover dagen og derfor ser rennleder og TD seg nødt til å avlyse også dagens renn.

Det er synd at det ikke blir gjennomført noe renn på Sandnes denne helgen, men slik er det å drive utendørsidrett i Finnmark. Sandnes IL ønsker å takke alle som har stilt opp på dugnad for å forberede til rennene som ikke ble noe av. Til alle som hadde meldt seg på får vi bare si velkommen igjen neste gang.

Neste gang blir NNM den 8. – 10. mars. Da er neppe kulda et så stort problem og vi skal få gjennomført alle renn. Følg planleggingen og forberedelsene til NNM på vår nettside nnm2013.no.

Følg også NNM sin facebookside!

Våre sponsorer

[gs_logo]