Smittevern i Sandnesbakken

Vi ønsker ikke at Sandnesbakken skal bidra til å spre smitte i kommunen. det skal være trygt for alle å komme til bakken, og da må du som besøker oss bidra på din måte.

Det er spesielt på idrettshuset at vi må være påpasselig med smittevern, men det er full mulig å bli smittet i heiskøen også. Alle må vise hensyn hele veien.

Grunnleggende smittevern:

Dersom du er syk eller i karantene som må du holde deg hjemme.
Ha god håndhygiene. Vask hendene ofte og grundig. Bruk håndsprit der det er tilgjengelig. Host og nys i albuekroken

Idrettshuset og servering:

Prøv å holde 1 meter avstand mellom besøkende som ikke tilhører samme reisefølge. Det er påbud om bruk av munnbind der du ikke kan holde 1 meters avstand. Dersom det blir veldig stor pågang til idrettshuset vil vi måte begrense hvor mange som kan komme inn om gangen.

Vi har tilrettelagt for å holde 1 meter avstand mellom besøkende som ikke tilhører samme reisefølge ved bordene. Vi ber om at alle registrerer seg før de ankommer Idrettshuset. Det vil være informasjon om dette i inngangsdøra.

Skiheiser:

Heisene kjøres som vanlig med normal kapasitet. Ikke klump dere sammen i køen, men hold god avstand til andre også her.

Det er ellers en nasjonal anbefaling om bruk av munnbind der man ikke kan holde tilstrekkelig avstand til andre også utendørs. Vi oppfordre dere som gjester til å utvise hensyn og følge med. 

Våre sponsorer