Resultater fra Sandnesbakken alpinrenn

5. og 6. mars inviterte Sandnes Idrettslag skikretsen til alpinrenn i Sandnesbakken.

Det er lenge siden det har vært invitert til et tilsvarende alpinrenn i Finnmark skikrets. Siden vi manglet litt på regler og bestemmelser for et offisielt kretsrenn, kan vi bare benevne det som et slalåmrenn.

Men ingen brydde seg om renntitulering når starter Ane talte ned løperne og slapp den utfor Sandnesbakkens 600 meter lange trasé. Totalt var det over 30 løpere som deltok i ett eller begge av helgens renn.

Lørdag var det slalåmrenn, med tettere porter og krav til mer timing mellom portene for å holde tempoet oppe. Dag to var det storslalåm, med mer fart og fare for å ryke rett i grøfta om man ikke hadde god nok fartskontroll inn i siste heng.

Sjekk resultatlistene fra de to dagene under her:

Resultater lørdag

Resultater søndag

Se bilder fra Sandnesbakken alpinrenn 2022

Sandnesbakken alpinrenn 2022

Våre sponsorer