Stinn brakke på DNB Åpen Bakke

DSC_1807_web
For ei åpningshelg! Det myldra av folk på lørdag og under søndagens DNB Åpen Bakke var det enda flere som fikk nyte de glitrende forholdene i Sandnesbakken. Sjekk bildene fra åpningshelga vår.

DNB sponset gratis heiskort til alle deltakere på søndag og dermed ble det fort trangt på parkeringsplassen vår. Det var ingen som talte nøyaktig antall, men at det var nærmere 200 personer i bakken på søndag er det liten tvil om.

Alle fikk de nyte de flotte forholdene som er i bakken nå med det store snøfallet vi har hatt den siste uka. Vi som drifter bakken håper på enda flere store snøfall, for det er på ingen måte ekstremt mye snø i traseen når vi har komprimert snøen som kom med tråkkemaskinen. Spesielt i dele av det øverste henget og på kulen ved svingen hadde det gjort seg med mer snø. Men det er mer enn nok til at vi kan se frem til en flott sesong i Sandnesbakken og så håper vi på å kunne starte snøproduksjon snart.

Nå fortsetter vi med drift fire dager i uka: Tirsdag og onsdag fra 18.00 – 21.00 og lørdag og søndag fra 11.00 – 17.00. Se alt om våre åpningstider og priser her. Minner samtidig alle skoler og bedrifter på at det er mulig å leie Sandnesbakken til en egen aktivitetsdag utenom disse åpningstidene. Les mer om det her.

Sjekk bildene som vi tok på første åpningsdag:

DSC_1812_web

DSC_1781_webDSC_1809_web

Første mann i heisen sesongen 2016.
Første mann i heisen sesongen 2016.

 

DSC_1786_web

Heisvaktene våre i årets sesong Even Worum (t.v.) og Ole Einar Svartbrenna.
Heisvaktene våre i årets sesong Even Worum (t.v.) og Ole Einar Svartbrenna.

DSC_1830_web

DSC_1821_web
DSC_1835_web

Våre sponsorer

[gs_logo]