Kategorier
NNM2013

Glemte du noe?

gjenglemt_ill

Vi har funnet litt gjenglemte klær fra NNM i Kirkenes. Ta kontakt dersom det er noe du savner, så skal vi hjelpe deg etter beste evne. (Artikkelbildet er bare et illustrasjonsfoto)

Kategorier
NNM2013

NNM ski Kirkenes 8. – 10. mars 2013

Johnsgård_Markus

Vi lar en jublende Markus Johnsgård fra Senja, vinner av fellesstart gutter 15 år, stå som punktum for NNM-skifesten i Kirkenes 2013. Takk til alle som deltok, til alle som besøkte Kirkenes, til alle i og rundt Kirkenes som bidro for å arrangere festen og til alle dere rundt om i Norges land som har fulgt oss her på nnm2013.no.

Kategorier
NNM2013

Resultatlister stafetten

alta__motbakken

Vi beklager at den forløpende resultattjenesten i dag ikke har fungert. Last ned PDF-fil for komplett resultatliste fra stafettene.

Kategorier
NNM2013

Alta vant også gutter 13-16

alta_g13-16

Gutter 13-16 stafetten var spennende hele veien og det så lenge ut til at Innstranden skulle ta igjen Alta IF på siste etappe, men Tage Bjørkli bare økte avstanden til Innstranden mot slutten og hentet hjem nok en stafettseier til Alta IF. Her sammen med lagkompisene Magne Svendsen Esjeholm og Fredrik Nilsen.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Verdens beste vinnerlag fra Alta

alta_13-16

Alta knuste all motstand og dermed kunne verdens beste venninner på verdens beste stafettlag ta hjem seieren i jenter 13-16. Johanne Holsbø (t.v.), Magni Klevstad Jakobsen og Sirin Strand utgjorde altas vinnerlag.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Medkila beste brødrelag

mikkelsen_martin

Det ble gull til Medkila i seniorklassen, der Martin Mikkelsen kunne gå i ensom majestet over mål. Det var brødrene Martin og Eirik Mikkelsen som utgjorde Medkilas stafettlag.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Alta vant spurtduellen i juniorklassen

bardu_alta_junior

Bardu og Alta kom likt rundt siste sving, men Altas Bjørn Vidar Suhr vant spurten mot Bardu ILs Eivind Krane Heimdal relativt lett.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Kvaløysletta rykket tidlig og vant

kvaloysletta

Allerede på andre etappe rykket Kvaløysletta fra de andre og det ble til slutt en klar stafettseier til Marit Robertsen og Silje Theodorsen i juniorklassen for damer.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Bardu ledet fra start til mål

bardu_vinner-senior_ny

Tre lag stilte til start og blant dem var Bardu IL soleklart best. Her går hun over mål sammen med Susanne Myhre Wivesoll fra KOS i som tok femteplass i juniorklassen.

Kategorier
NNM2013 Nyheter

Stafetten er i gang

stafett

Kvinner junior er ute i løypa nå og skal snart gjøre andre etappebytte. Vi skal forsøke å holde dere oppdaterte med bilder og inntrykk fra målgang etter hvert som klassene kommer i mål.

Vi beklager at det fortsatt er skurring på live streamen, men det er i hvert fall flotte bilder…