NNM ski Kirkenes 8. – 10. mars 2013

Johnsgård_Markus

Vi lar en jublende Markus Johnsgård fra Senja, vinner av fellesstart gutter 15 år, stå som punktum for NNM-skifesten i Kirkenes 2013. Takk til alle som deltok, til alle som besøkte Kirkenes, til alle i og rundt Kirkenes som bidro for å arrangere festen og til alle dere rundt om i Norges land som har fulgt oss her på nnm2013.no.

[button link=”http://www.sandnesil.no/?cat=16″ icon=”th”]Artikkelarkiv NNM 2013[/button] [button link=”http://www.sandnesil.no/?page_id=3669″ icon=”th”]Resultater NNM 2013[/button]

Kirkenes og Omegn Skiklubb og Sandnes Idrettslag er veldig godt fornøyd med gjennomføringen av det Nordnorske Mesterskapet. Vi har jobbet i over et år med å forberede oss til å NNM og synes vi fikk til et supert arrangement. Og selv om det kom ei snøbyge og noen vindkast innimellom, så har vi tross alt hatt været med oss hele veien også.

150 ildsjeler
Over 150 lokale ildsjeler har stilt opp på dugnad for å få festen i havn og arrangørklubbene er evig takknemlig for den innsatsen som alle har vist. Vi har fått masse skryt for løypene på Sandnes og det gleder oss at brukere fra hele landsdelen er fornøyd med resultatet etter at klubbene har lagt ned et årelangt arbeid for å gjøre dette bra.

Vi har valgt å laste opp de resterende bildene fra mesterskapet til vår facebookside. http://www.facebook.com/skikirkenes. For å gå direkte til album, klikk her. Og for dere facebook-skeptikere, så er det fullt mulig å se på bildene selv om du ikke har facebookkonto.

Vi i nettredaksjonen sender en spesiell takk til alle dere som har fulgt oppdateringene her på nettsiden. Vi avslutter med en video av innspurten i gutter 13 år. Videosnutter fra stadion hadde vi en plan om å lage mange av. Av kapsitetsårsaker ble det med denne ene. Her skal det bli langt flere når vi neste gang arrangerer et større renn på Sandnes.

Klar for nye oppgaver
For det er klart at vi må arrangere flere renn i Kirkenes med en av Nord-Norges flotteste arenaer og med et løypenett som flere utøvere under NNM beskrev som noe av det beste de har gått i. Slike kommentarer varmer helt inn i hjerterota på alle de ildsjelene som har jobbet med dette anlegget. Takk skal dere ha!

Velkommen tilbake til dere alle.

Våre sponsorer