Kategorier
Fotball Nyheter

Ny runde med vaskemidler fra Sandnes IL

OMO-salgsplakat

Fra 1. juni er vi i gang igjen med en ny runde med bestilling av SIL-vaskemidler. Kjøp dine velkjente Omo, Milo og Sun vaskemidler gjennom Sandnes Idrettslag og få dem levert direkte på døra hjemme. Det aller beste er at du støtter fotballgruppa til Sandnes IL i samme slengen.

Kategorier
Fotball Nyheter

Mygg og Mini i Hesseng cup

hesseng_cup_25

Både jentene og guttene i Sandnes IL sine mygg og mini lag deltok i helgens Hesseng Cup i Barentshallen. Et fantastisk flott arrangement med smekkfull hall av spillere og foreldre. Se noen av bildene som vi tok av SIL-spillerne her.

Kategorier
Fotball Nyheter

Hesseng cup 2015

hesseng_IL

Hesseng IL inviterer til fotballturnering lørdag 14. februar 2015 i Barentshallen på Hesseng. Meld fra til din gruppeleder i SIL dersom dere kan være med i turneringen.

Kategorier
Fotball

Småjentekamp

SIL-Polarstjernen i dag kl 18.00 på Sandnes gressbane.image

Kategorier
Fotball Nyheter

Sankthansdugnad på gressbanen.

Sandnesbanen_sandnesturneringen_web
(Foto: Bernt Nilsen)

Bli med og feire sankthansaften på gressbanen med SIL sin fotballgruppe og så bruker vi samlingen til å få gjort viktige utbedringer av banen. Etter dugnaden griller vi og koser oss.

Kategorier
Fotball

NFF innfører treer- og nierfotball

nierfotball_sak

De nye spillformene skal bidra til å gjøre norsk barne- og ungdomsfotball til en større trivsels- og utviklingsarena.

Kategorier
Fotball Nyheter

Barnefotballkvelden for gruppeledere

_DSC4687

Barnefotballkvelden er et kveldskurs for både nye og erfarne trenere og lagledere. Kan arrangeres i egen klubb eller sammen med naboklubben. Kvelden inneholder en teoretisk og en praktisk del og gjennomføres i april/mai i forkant av oppstart av sesongen.

Kategorier
Fotball Nyheter

Alt om fotballgruppa

Sandnes Idrettslag har i dag begrenset aktivitet i fotballgruppa.

Målet har vært å gi et tilbud fra mygg og opp til småjenter og smågutter. Ønsker du informasjon om når vi har treninger, ta kontakt.

I sommerhalvåret holder vi mange av treningene våre på den flotte gressbana i Sandnes Idrettspark. Den eneste naturgressbana i Kirkenes nærområde.

Har du spørsmål til fotballgruppa, send oss en e-post på fotball@sandnesil.no

Kategorier
Fotball Nyheter

Fotballgruppa selger branntepper

brannteppe_SILFotballgruppa i SIL selger branntepper til 299 kr. Dette er en super julegave til noen du er glad i, eller kanskje du trenger en selv, hjemme, på hytta eller i båten?

Send epost til fotball@sandnesil.no om du ønsker et teppe

Eller du kan kontakte en du kjenner som spiller fotball i SIL, en voksen som du vet har barn som spiller fotball. Eller se kontaktinfo på fotball, du kan ringe, sende mld eller mail til en av lederne, eller oppmenn/trenere.

brannteppe_SIL_2

Kategorier
Fotball

GULLkafe

gullkafe
Tusen takk til alle som har vært med på dugnad for fotballgruppa idag. Alle har vært i “sving”: Kakebakere, loddselgere, handling, rydding, “tigge”etter premier, flinke selgere i kafe:-) En ekstra stor takk til alle på småjentelaget som var der fra start til slutt:-)
Sist men ikke minst: takk til alle som har støttet fotballgruppa med kafebesøk på samfunnshuset og alle som har kjøpt lodd.
Hyggelig med dugnad når alle er i så godt humør og positiv.