To ildsjeler fyller år

jerijervi_noste

Stein-Arild Jerijervi (t.v.) og Erling Noste (midten) har gjort en kjempeinnsats for skisporten i Sandnes Idrettslag i flere tiår. Torsdag ble de gratulert med å ha fylt henholdsvis 60 og 50 år.

Det er mange som har lagt ned et stort arbeid for skisporten på Sandnes, men to uvurderlige ildsjeler som har vært sentrale pilarer i skigruppa i en årrekke er Stein-Arild Jerijervi og Erling Noste. Derfor var det naturlig for SIL-leder Stein Are Ulvang å gratulere de to med sine jubileum og overrekke dem blomster under kveldsmaten på skitreninga denne uka.

Ei skitrening hvor de i år igjen har sentrale roller i aktiviteten. Stein-Arild er som alltid med og trener de yngste skiløperne. Erling er trener for de litt eldre utøverne og i tillegg finner vi han støtt og stadig på runde etter runde i skiløypene med skuter og sporsetter. Ekstra stas var det denne torsdagen siden det endelig var nok snø i løypene til at alle kunne ta sine første stavtak med ski på bena.

Idrettslaget gratulerer jubilantene så mye med bursdagene, og vi håper at vi får nyte godt av det fantastiske arbeidet dere gjør for Sandnes Idrettslag i mange år fremover.

Våre sponsorer