Julehilsen fra NNM i Kirkenes


Jula er plutselig her og like plutselig har de siste nyttårsrakettene dalt ned i skjul og vi kan løfte frem kalenderen med 2013 på forsiden. Det betyr at NNM i Kirkenes nærmer seg med stormskritt.

Når nyttårsaften er vel unnagjort er det bare litt over to måneder til Nordnorsk Mesterskap på ski i Kirkenes starter den 8. mars. Det betyr at det meste av planlegging nå er unnagjort. Fra første januar begynner vi for alvor med gjennomføringen av det største skirennet i Kirkenes siden 1997.

Styringsgruppa håper at alle som er interessert i mesterskapet har fått den informasjonen de er ute etter. Dersom det skulle være noe som helst dere lurer på kan dere enten ta kontakt med oss på epost: nnmkirkenes@gmail.com eller på vår vakttelefon: 479 49 752. Dette er et telefonnummer som vi har opprettet for mesterskapet og som vil være bemannet i hele tiden frem mot mesterskapet i mars, og som vil være rennsekretariatets vakttelefon under mesterskapet. Så lagre dette nummeret med en gang på din telefon dersom du er lagleder for din klubb.

Bildet som er tilknyttet saken ble tatt på NNM stadion på lillejuleaften der den lå badet i mørketidslyset på Sandnes. Det er stille der nå. Det blir alt annet enn stille der på morgenen den 8. mars! Følg oss her på nnm2013.no og på facebook.com/skikirkenes fra januar. Vi lover masse spennende saker på nettsiden frem mot mesterskapet om alt som kan ha interesse for skifolket i nord.

Våre sponsorer

[gs_logo]