Hedret Bergfinn, Bjarne og Arne

bergfinn_bjarne_arne

Bergfinn Aaen, Bjarne Skogsholm og Arne Ulvang har alle tre lagt ned et stort arbeid for skisporten i Sør-Varanger. Under åpningen av 2013 NNM ble de hedret av arrangørklubbene.

Det er vanskelig å se for seg hvordan skiporten i Sør-Varanger hadde sett ut uten den innsatsen disse tre karene har gitt skimiljøet. En ting er arbeidet på aktivitetssida, der de har bidratt som trenere og lagledere i år etter år.

Et kanskje mer synlig tegn på innsatsen deres er det fantastiske skianlegget som er arena for årets NNM. Anlegget er en livslang drøm for alle tre og der de har bidratt i alle ledd av arbeidet, helt frem til dag. Og når startskuddet for NNM går i 2013 så finner vi de samme tre karene på sin dugnadspost der de igjen gjør sitt for å sikre at et arrangement kommer velberget i havn. Akkurat som de gjorde på 60-tallet, 70-tallet og alle årene etter det.

Derfor var det helt på sin plass å hedre de tre for innsatsen for Sandnes Idrettslag og for Kirkenes og Omegn Skiklubb med blomster fra Blomsterspiren.

Frode Buarø var en meget stolt leder av Sandnes Idrettslag der han sto og skuet ut over den nylig FIS-godkjente anlegget klubben nå besitter.

– Å se anlegget slik det fremstår på en dag som dette er en historisk dag for klubben, og da er det artig å kunne hedre tre personer som har hatt en så sentral rolle i å nå denne drømmen, sier Buarø.

Våre sponsorer

[gs_logo]