Velkommen til åpning av alpinheisen!

alpinbakken

Alt er klart for åpning av heisen lørdag 9. februar klokken 11.00. Bare kulde under minus 25 grader kan stoppe oss nå.

Alt ligger til rette for en flott dag i Sandnesbakken i morgen lørdag. Billettsalget starter allerede klokka 10.00 for å ta unna køen, mens heisen starter opp klokken 11.00.

Det eneste som eventuelt kan stoppe åpningsgleden er kulda. Vi har satt en grense på minus 25 grader i bakken. Mest av alt fordi det ikke forsvarer seg økonomisk å holde bakken åpen i kaldere vær. Værmeldingene ligger foreløpig på rundt 16-17 minusgrader, men det har en tendens til å bli litt kaldere enn meldingene tilsier.

Vi satser på at det ikke blir noe problem og vil varsle her på nettsiden dersom det er for kaldt til å åpne. Og blir det ikke åpning lørdag, så får vi satse på at det blir åpning søndag.

Ellers minner vi nok en gang om at vi ikke har bankterminal i bakken, så HUSK Å TA MED KONTANTER!

De som kjøpte sesongkort i 2012 og ikke fikk brukt dette får utskrevet et nytt sesongkort ved å ta med seg fjorårets sesongkort til varmebua.

Bruk hjelm!
Kan ellers melde at alle barn under 7 år som kjører med hjelm kjører gratis i bakken. Vi oppfordrer alle om å bruke hjelm i bakken uansett alder. Hodet er deres mest dyrebare kroppsdel, så ta vare på det. Sandnesbakken ønsker absolutt ikke noen stygge skader i bakken denne vinteren. Hjelm er et enkelt hjelpemiddel for å forhindre det.

Åpningshelga vil det også være mye folk i bakken, så ta hensyn til de rundt deg. Det er moro å kjøre fort på ski, men da gjelder det å ha kontroll. Husk at det er de som kommer bakfra som har ansvaret for å styre unna. Vær også oppmerksom på folk som kommer ut fra mellomavstigningen ved den nederste hengkanten.

Og ikke minst: Ta vare på heisen vår. Det er den eneste vi har. Følg reglene og instruksjonene fra heisfører, så får vi alle en hyggelig dag i bakken.

Velkommen til Sandnesbakken Alpinsenter sesongen 2013!

 

Våre sponsorer

[gs_logo]