Bli med på klubbfest 2. november

klubbfest_2013

Sandnes Idrettslag inviterer til klubbfest på SIL-huset for gamle, nye og kommende medlemmer lørdag 2. november. Påmeldingsfristen er onsdag 30. oktober. Er du ikke medlem så ta deg en tur du også. Du finner fort mange gode grunner til å bli med i idrettslaget.

TID: Lørdag 2. november klokka 20.00
STED: Sandnes Idrettslags klubbhus
MAT: Lapskaus med rundstykker til
MUSIKK: DJ Bakkeslett
PÅMELDING: 30. oktober

Idrettslaget ønsker å sette alle Sandnesfolk i skikkelig god høststemning med en god gammeldags klubbfest på SIL-huset. Vi starter opp klokken 20.00 med lapskaus. Derfra stiger bare stemningen utover kvelden, godt hjulpet av DJ Bakkeslett sine 80-talls og 90-talls på dansegulvet.

Er du medlem i laget, ønsker å bli medlem i laget, eller du har barn som er aktive i laget. Kanskje du er nyinnflyttet på Sandnes eller kanskje du har bodd her lenge og bare kunne tenkt deg å treffe gamle kjente. Uansett, denne festen er for deg. En fest for alle oss som er glade i denne bygda vår og ikke minst glade i idrettslaget vårt.

Det er bindende påmelding innen 15 oktober. Pris per festlig deltaker er kun kr 150,- som må forhåndsbetales i kontanter.

For spørsmål om festen, kontakt Alette på: huset@sandnesil.no

Betaling må gjøres kontant til Britt eller Alette.
Britt: Tunnelveien 28, 9912 Hesseng
Alette: Øbergveien 5, 9910 Bjørnevatn

klubbfest_kart

Se kart over hvor Britt og Alette bor

Våre sponsorer