Kubikk kalas i Idrettsparken

Thore Johansen jobber med ei kraftig bjørk ved skitrassen.
Thore Johansen jobber seg gjenom ei bjørk ved skitrassen.
Thore Johansen jobber seg gjenom ei bjørk ved skitrassen.

Med motorsag og handemakt har store mengder skog blitt hugget ned ovenfor skileikanlegget. Dette blir mye bra ved som vi skal selge til våren, sier Kurt Våga.

Det er skigruppa som har tatt initiativ til skoghogsten og det trengs. Det har vokst til en meget tett skog mellom løypene og da gjør det godt å få tynnet den ut litt. Og når denne skogen på sikt kan bli en inntektskilde for skigruppa er jo det fantastisk flott.

– Det er utrolig mye ved å ta. Vi har de områdene her inne ved stadion og i tillegg skal vi på sikt også få tynnet skogen langs løypene opp igjennom Gresselvdalen, forteller Kurt.

To lørdager har skigruppa samlet seg i de få timene vi har med dagslys på denne tiden av året og gjort en real dugnadsinnsats. I tillegg til skogen som ble hugget, har også selve skitraseene blitt rensket for småbusker som irriterer når man er ute og går på ski tidlig på sesongen. Mellom pausene var det samling ved bålet på sletta.

Det er fortsatt mye skog igjen, så det blir definitivt flere dugnader i skogen i Idrettsparken, men dette var nok siste skogsdugnad før vinteren setter inn for alvor. Se bilder fra dugnaden sist lørdag.

Våre sponsorer